NEAPOREIAWEBTV

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα με τον ΑΓΙΟ ΤΡΥΦΩΝΑ Γουμένισσας


Ανακοίνωση πολιτιστικού συλλόγου 
"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας διοργανώνει τριήμερη (3) εκδρομή στην ΚΈΡΚΥΡΑ στις 30-31-1 (Αυγούστου Σεπτεμβρίου)ημέρες Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή. Τιμή 210 ευρώ, περιλαμβάνει τα εξής: Δύο (2) διανυκτερεύσεις, ξενοδοχείο 4(****) πρωινό, ακτοπλοϊκά εισιτήρια πήγαινε - έλα, ξεναγό, μεταφορά με πολυτελέστατο λεωφορείο. Πληροφοριες, δηλώσεις συμμετοχής στο 6972546971.

Επίσκεψη Γιώργου Γεωργαντά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Την Δευτέρα 22.7.24 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο  αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γεώργιος Γεωργαντάς. Τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής του φορέα Αστέριος Τάτσης και η διοικητική διευθύντρια Γεωργία Κυρλαγκίτση.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στο Κιλκίς για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί άνδρες, για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία.

Τιμές πεσόντος στο καθήκον για τον αγνοούμενο στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Ι.Ιγνατιάδη στην Βάθη

ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Την απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε τιμές στρατιώτη πεσόντος κατά την μάχη εναντίον του Τούρκου εισβολέα στην «μαρτυρική» Κύπρο τον Ιούλιο του 1974 του μέχρι σήμερα μοναδικού Κιλκισιώτη αγνοουμένου της ΕΛΔΥΚ Ιωάννη Ιγνατιάδη,

ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ- ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Ο ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ


Για μια ακόμη φορά το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς , τις  οποίες  έσπευσε  αμέσως να  υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ  ΚΙΛΚΙΣ,