NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Τον Στέλιο Κονταδάκη τιμά σε ειδική εκδήλωση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς

 

Μεγάλη Πολιτική εκδήλωση ετοιμάζει η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς
την Πέμπτη 5/9/2024 και ώρα 19 μ.μ. ( ο χώρος εντός δεκαημέρου)

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στον νέο Προϊστάμενο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Σταύρο Μαυρουδή

 


Συγχαίρω θερμά τον  δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κιλκίς Σταύρο Μαυρουδή για την τοποθέτησή του ως Προϊσταμένου στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Όμορφο και δροσερό το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ύστερα από τη νεροποντή

 

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

Η πρόσφατη καλοκαιρινή νεροποντή άφησε τα σημάδια της και στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» μεταφέροντας φερτές ύλες στις υδάτινες επιφάνειές του.

Συνάντηση Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. με τον διοικητή της 71 Α/Μ Ταξ/χίας Χ.Στραβοπόδη


Την Παρασκευή 2 Αυγ 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ιωάννη Σφήνα, τον γενικό γραμματέα Βάιο Γκόρα και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα, Απόστολο Αποστολίδη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση, με τον διοικητή της 71 Α/Μ Ταξχίας, Χαράλαμπο Στραβοπόδη.

Κώστας Σιωνίδης: Η προστασία και η ασφάλεια του τόπου μας αφορά όλους


Το καλοκαίρι του 2024 η Παιονία και το Κιλκίς  πλήττονται συχνά από πυρκαγιές  κάτω από  τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που διαμορφώνουν   οι  υψηλές θερμοκρασίες και η παρατεταμένη ανομβρία.

Στο πρόγραμμα «Κ.Μακεδονία 2021-27» η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου Κιλκίς


Με απόφασή (ΑΔΑ: 69ΧΚ7ΛΛ-ΖΜ6) του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, η οποία υπεγράφη χθες 1η Αυγούστου 2024 οριστικοποιήθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» για προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Κιλκίς συνολικού προϋπολογισμού 1.836.973,80 ευρώ.

Όπως ορίζεται από την απόφαση αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Γουμένισσας.

Συγκεκριμένα, για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς – Οργανική Μονάδα Κιλκίς προβλέπεται μεταξύ άλλων η προμήθεια: