NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Μήνυμα προέδρου ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς

 

Η εναρξη της νεας σχολικης χρονιας εφτασε. Μετα την ξεκουραση και την ξενοιασια των θερινων διακοπων ενα νεο ταξιδι στο χωρο της εκπαιδευσης και της γνωσης ξεκινα.

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ


Η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας τη λαμπρή πορεία του Κόμματος πανελληνίως συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας και στον Νομό μας.

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ

ΕΞΙ  ΑΛΛΑΓΕΣ  ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

     


               

Η Ελλάδα πέτυχε έξι αλλαγές στη χρηματοδότηση για τις φυσικές καταστροφές και έγκριση για  100,1 εκατομμύρια ευρώ συνολικά  από το Ταμείο Αλληλεγγύης, μετά από εισήγηση του Ευρωβουλευτή Γιώργου Αυτιά,  αλλά και σχετικές διαβουλεύσεις  στο  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που προηγήθηκαν.

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για τη νέα σχολική χρονιά

 

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά από σήμερα γεμάτη όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας. Οι αυλές των Σχολείων του Δήμου μας γέμισαν από μαθητές, τα χαμόγελα άνθισαν και οι ματιές τους συναντήθηκαν με το τρυφερό βλέμμα των εκπαιδευτικών και των γονέων τους που πασχίζουν, ο

Ανδρέας Βεργίδης: Ξεκίνησε η ΠΕ Κ.Μακεδονίας εργασίες αναβάθμισης του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων


Για τις αρμοδιότητες της περιφερειακής αρχής Κ. Μακεδονίας στο θέμα συντήρησης και αποχιονισμού περιοχών πλησίον μεθοριακών σταθμών όπως αυτού των Ευζώνων, όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί με πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης, αλλά και για τις

Πενήντα ετών η Ν.Δ. και… έξη ο Μηνάς

ΠΗΓΗ ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Αρκετά  εύσημα έλαβε η πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΕΠ Μηνά Παπαδόπουλου να οργανώσει παραμονές της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης έναν απολογισμό της δράσης του κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας στην περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, με αφορμή  τα πενηντάχρονα από την ίδρυση του κόμματος.

Με κόσμο και δραστηριότητες γέμισε και φέτος το Κιλκίς με την εμποροπανήγυρη


Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

Εγκαίνια και αγιασμός στο ανακαινισμένο δημοτικό σχολείο Ποντοηράκλειας 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, 2024

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Παρουσία του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Γεωργαντά και της διευθύντριας του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Ελένης Σώκου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο αγιασμός και τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο δημοτικό σχολείο της Ποντοηράκλειας.

Αισιόδοξο το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς με αγιασμούς και έργα στη Σχολική Στέγη

 

Οι αυλές των Σχολείων γέμισαν από ζωντάνια σήμερα και φωνές από παιδιά που ξαναγύρισαν ή που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην εκπαιδευτική τους φωλιά, με ενθουσιασμό και προσδοκίες για τη νέα σχολική χρονιά.