NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν


O Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης επί χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία, θα είναι ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το πράσινο φως και θα είναι η πρότασή του για την κρίσιμη αυτή θέση. Ο πρωθυπουργός έχει ενημερώσει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιερ για την απόφασή του να προτείνει τον κ. Τζιτζικώστα.

Συμμετοχή Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και στον ΑΟ Κιλκισιακού


Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τους

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Ελισσάβετ Γαβριηλίδου


Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ

Ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ εκφράζουμε στο πρώην μέλος του Συμβουλίου της Οργάνωσης μας Αθανάσιο Καριοφύλλη τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του.

Πετυχημένη η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 88η ΔΕΘ


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Βιολιτζή , μέλη της Διοίκησης και συνεργάτες, πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα των εκθετών των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στην 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Εορτασμός του προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Αγίου Νικήτα του Γότθου


Δελτίο τύπου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιόρτασαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Κιλκίς τον Προστάτη τους ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ τον ΓΟΤΘΟ στο πανέμορφο εκκλησάκι του συνοριακού φυλακίου Δοϊράνης την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Διήμερο επαφών του Δήμου Παιονίας στην Αθήνα με κυβερνητικούς παράγοντες

 

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Διήμερο επαφών στην Αθήνα με κυβερνητικούς παράγοντες είχαν ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.