NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Χρυσός ο Παύλος Τζαμτζής στην δισκοβολία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 στα Τρίκαλα

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι κιλκισιώτες αθλητές του στίβου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 Α/Γ από το δημοτικό στάδιο Τρικάλων «Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα» το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2024.

Στους πανελλήνιους αγώνες τον κιλκισιώτικο αθλητισμό εκπροσώπησαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Μανδρών και ο Αίας Κιλκίς.

Οι αθλητές των συλλόγων του κιλκισιώτικου κλασικού αθλητισμού σημείωσαν κατ’ αγώνισμα τα εξής αποτελέσματα:

Στην δισκοβολία ανδρών (1,5 κιλού) ο Παύλος Τζαμτζής του ΓΣ Μανδρών κατέλαβε την πρώτη θέση με βολή στα 55.53 μέτρα, την τέταρτη ο αδελφός του Απόστολος Τζαμτζής με βολή στα 49.18 μέτρα, την έβδομη ο Βαγγέλης Παυλίδης του Αίαντα με βολή στα 46.59 μέτρα και ο Δημήτρης Στεργίου την δωδέκατη με βολή στα 38.56 μέτρα.

Στην δισκοβολία γυναικών η Βασιλική Σαμολαδά του Αίαντος Κιλκίς κατετάγη τέταρτη με βολή 43.89 μέτρα.

Πανελληνιονίκης στην σφυροβολία αναδείχτηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου (ΓΣ Κηφισιάς) με 77.27, δεύτερος ήταν ο Σοφοκλής Κουβεδάκης (Ελ. Βενιζέλος) με 67.39, τρίτος με την ίδια επίδοση, αλλά χειρότερη δεύτερη προσπάθεια (67.39 έναντι 66.26) ο Παύλος Τζαμτζής, τέταρτος ο Απόστολος Τζαμτζής με 65.86 μέτρα, έκτος ο Δημήτρης Στεργίου με 62.37 μέτρα και ενδέκατο τον Ιωάννη Σεράκη με 44.61 μέτρα όλοι του ΓΣ Μανδρών.

Να σημειωθεί ότι στην θέση του προπονητή των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών βρέθηκε ο Κώστας Ζάλτος λόγω ασθένειας του Γιάννη Χρίστογλου που του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή, ενώ του Αίαντα ο Αλέξανδρος Παυλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου