NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Πενήντα ετών η Ν.Δ. και… έξη ο Μηνάς

ΠΗΓΗ ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Αρκετά  εύσημα έλαβε η πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΕΠ Μηνά Παπαδόπουλου να οργανώσει παραμονές της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης έναν απολογισμό της δράσης του κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας στην περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, με αφορμή  τα πενηντάχρονα από την ίδρυση του κόμματος.

Μία εκδήλωση, η μοναδική σε επίπεδο βόρειας Ελλάδας από πλευράς ΔΕΕΠ, η οποία πέραν της υπενθύμισης πεπραγμένων στην εξαετή θητεία του τοπικού κομματικού οργάνου στο Κιλκίς έδωσε την δυνατότητα να βραβευθεί και ένα κομματικό στέλεχος με ιδιαίτερη απήχηση και σεβασμό στα  κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος τον Στέλιο Κονταδάκη γραμματέα οργανωτικού της Ν.Δ. και διευθυντή του γραφείου προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και ταυτοχρόνως να έλθουν στο Κιλκίς υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης ,όπως η υπουργός  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως και η συνάδελφος της στο υπουργικό συμβούλιο υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Μάλιστα εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο οργανωτής της εκδήλωσης έλαβε τα εύσημα και εκτός Κιλκίς στην Διεθνή Εκθεση  Θεσσαλονίκης, όπου παρευρέθηκε κόσμος και κοσμάκης με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου