NEAPOREIAWEBTV

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τα αποτελεσματα της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς

Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιρο
8η Αγωνιστική Α1 ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δείτε Video από το αφιέρωμα της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, στη Σοφία Βέμπο



Το αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο, από την Θρακική Εστία Κιλκίς, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

«ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ» - Μια πολυαισθητηριακή έκθεση για όλους τους Κιλκισιώτες

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς εγκαινιάζει μια νέα περίοδο διάδρασής της με την τοπική κοινωνία και τη νεότερη ιστορία της, τιμώντας την επέτειο των 100

Ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του 'Αθλου Κιλκίς

Στις 10 Νοεμβρίου 2018 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν Ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις Golden Athlos 21ης Ιουνίου  από Ειδικευμένο  Ιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των αθλητών του συλλόγου καθως και των δύο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται ,αλλά και να ελεγχθεί η υγεία όλων των παιδιών που απασχολούνται στις δραστηριότητες των Κδαπ Άθλος.

«Ύμνο για τους Εργαζόμενους της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς»!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΎμνο για τους Εργαζόμενους της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς αποτελεί αναφορά προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, του Αριστοτέλη Μανωλά, υποστράτηγου εν. απ. της Ελληνικής Αστυνομίας, κατοίκου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Μεταφέροντας τις εξαιρετικές εντυπώσεις του από τις δυο νοσηλείες του στην εν λόγω κλινική, ο κ. Μανωλάς αναφέρει τα εξής: