NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Εορτών από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ


Ακατάσχετες και αφορολόγητες οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες



Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της εφαρμογής ενός συγκροτημένου και ολοκληρωμένου σχεδίου για την άμβλυνση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, φέρνει διάταξη με την οποία καθίστανται ακατάσχετες και αφορολόγητες οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι πληγέντες Έλληνες αγρότες.

Προληπτική απεντόμωση – μυοκτονία στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς



Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

 

Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 έγινε η δεύτερη (από τις 3) προγραμματισμένη προληπτική απεντόμωση – μυοκτονία για το σχολικό έτος 2020 – 2021 στη σχολική μονάδα και στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων – Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς από την εταιρεία VELVET Hygiene Services με αριθμό αδείας 131687/14-09-2009.

Ο δήμος Κιλκίς παρέλαβε τους νέους κάδους καθαριότητας


Οι διαδικασίες των ενστάσεων στην προκήρυξη προμήθειας νέων κάδων καθαριότητας από το δήμο Κιλκίς είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει η παραλαβή τους, όμως οι κάδοι έφθασαν και θα λυθούν τα όποια προβλήματα υπήρξαν στην πόλη και τα χωριά.

Δήμος Κιλκίς: Πεντάωρη διακοπή ηλεκτροδότησης σε επτά οικισμούς την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020



Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Λαοδικηνό,

Μητροπολίτης Γουμένισσας: Στην κεκοιμημένη Βασιλική Γεωργαντά



† Ο Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

 Μετέχουμε προσευχητικά και λειτουργικά στην αιωνική πορεία της μακαρίτισσας κυρα-Βασιλικής Γεωργαντά. Μετέχουμε ανθρώπινα και κοινωνικά στη λύπη των οικείων της για την οριακή εν γη αποστέρηση της αισθητής παρουσίας της.

Εθιμοτυπική επίσκεψη Διοικητή ΠΚΕΕΥΕ στο Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Κυριακίδη



Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την επίσκεψη του νέου Διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) Ιωάννη Σωτηρίου.

Θέση εργασίας στην EUROAGRO Κιλκίς (17/12/2020)

 

Συμμέτοχος ο Δήμος και οι τοπικοί φορείς στο αγαθοποιό έργο της Εκκλησίας



Ο Δήμος Κιλκίς, με τη θερμή συμπαράταξη τοπικών Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, βιομηχανικών συγκροτημάτων, σούπερ μάρκετ και μεμονωμένων