NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του στο Μυριόφυτο Κιλκίς



Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου ο 28χρονος, που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του σε αγροτική περιοχή του Μυριοφύτου Κιλκίς.

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς εν δράσει

 


Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

 

Οι μαθητές του τμήματος Β1 του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς αποφάσισαν να περάσουν από τα λόγια στην πράξη. Ακολουθώντας μια πορεία αγάπης και προσφοράς πέρασαν από τον Ιερό Ναό της Παναγίας όπου έδωσαν με μεγάλη χαρά τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει για το συσσίτιο της πόλης.

Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια στη Γουμένισσα


 

 

 

 

 

 

 

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας 

Συνελήφθη χθες 16 Μαρτίου 2021, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από

Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Παιονίας για φυσικά και νομικά πρόσωπα



Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
 

Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια του N.4764/2020 (ΦΕΚ 256/23.12.2020 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις», ανακοινώνει τη δυνατότητα ρύθμισης:

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος» στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη



Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε σήμερα, ο νέος Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», Ταξίαρχος Βασίλειος Τσάμης.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ημεδαπός για λαθρεμπόριο καπνού



Συνελήφθη χθες (16 Μαρτίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας για λαθρεμπόριο καπνού.