NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ξεκινούν τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ. Σκληρή επίθεση του δημάρχου Κιλκ...

Γεωργαντάς: Νωρίτερα από κάθε φορά εφέτος η πληρωμή προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης, ύψους 657,3 εκατ. € - Για πρώτη φορά μέσω gov.gr

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (18.10.2022), της διαδικασίας πληρωμής της προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης 2022, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διάκριση μαθητή του 1ου Λυκείου Κιλκίς στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής


Ανακοοίνωση 1ου Λυκείου Κιλκίς
Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή της Β’ τάξης Θεόφιλο Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στην Μηχανική Τεκμηρίωση και το χάλκινο μετάλλιο στην ανάπτυξη μιας καινοτόμου ιδέας για την καταπολέμηση του διοξειδίου του άνθρακα.



ΚΑΤΈΡΡΕΥΣΕ Η ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΙΛΚΙΣ

Τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει πετύχει από καταβολής του ο Δήμος Κιλκίς και το μεγαλύτερο σε προϋπολογισμό έργο, 25,000,000  ευρώ  κατά δήλωση και του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, που έχει ενταχθεί πανελλαδικά στο πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’.


Οποιος  έβλεπε τον   εκπρόσωπο  του  ΣΥΡΙΖΑ, τον  αρχηγό  της  "ΑΓΙΑΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ, κ. ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟ,στην  τελευταια  συνεδρίαση  του 

Η εισήγηση του δημάρχου Κιλκίς για τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ


Η τοποθέτηση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη γιά τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 18 Οκτωβρίου 2022.