NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Ευρεία σύσκεψη για την εύρυθμη διοργάνωση της

Εμποροπανήγυρης Κιλκίς – Προσωρινές  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η ομαλή διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς σε επίπεδο ασφάλειας εγκαταστάσεων και υποδομών στους εκθεσιακούς της χώρους, προστασίας της περιουσίας των πολιτών και


επισκεπτών, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και πρόβλεψης διευκολύνσεων για την πρόσβαση οχημάτων του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με τη συμμετοχή εμπλεκόμενων δημόσιων φορέων και δημοτικών υπηρεσιών.

Αναβάλλεται η επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς, για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

 

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Βουλευτή του νομού και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελο Συρίγο, τους βουλευτές Δημήτρη Κούβελα και Ανδρέα Πάτση και τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτη.

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των αγροτών η επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης


Η επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης κατέστη δυνατή ύστερα από την συνεργασία του ΥπΑΑΤ με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργου Πιτσιλή, του οποίου η συμβολή ήταν πολύτιμη.

Διαθέσιμη μέσω του gov.gr η ψηφιακή υπηρεσία myPhoto


Διαθέσιμη είναι από σήμερα η ψηφιακή υπηρεσία myPhoto, η οποία θα διευκολύνει σημαντικά πολίτες και επαγγελματίες φωτογράφους στις

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου σε Γερακαριό, Δίβουνο, Φύσκα, Σπουργίτη, Βάθη και Θεοδωράκια

 


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΕΚ: Πηγή ενέργειας και χαράς για το παιδιά

 


Σε ένα σύγχρονο λειτουργικό κτήριο, με άπλετο φως, επί της οδού Αντώνη Κουτήφαρη, (δίπλα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της ΚΔΕΚ.