NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Διευρυμένη σύσκεψη για την υπογειοποίηση του εναέριου ηλεκτρικού δικτύου στο εμπορικό κέντρο του Κιλκίς


Το πλήρες σχέδιο ανάπτυξης της υπογειοποίησης του εναέριου ηλεκτρικού δικτύου, έργου που θα ενισχύσει θεαματικά την αισθητική του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της πόλης, με αιχμή την 21ης Ιουνίου, τέθηκε επί τάπητος στη χθεσινή σύσκεψη των

Η εικόνα του Νοσοκομείου Κιλκίς για το 2021 σε αριθμούς

Η εικόνα του Νοσοκομείου Κιλκίς για το 2021 σε αριθμούς

Την εικόνα του Γ.Ν. Κιλκίς σε αριθμούς για το έτος 2021 έδωσε στο πρώτο δια ζώσης Δ. Σ. του Νοσοκομείου για τη νέα χρονιά ο Διοικητής του Ιωάννης Ανδρίτσος. Το 2021 στο Γ.Ν. Κιλκίς νοσηλεύθηκαν σε όλες τις Κλινικές 7.571 ασθενείς, των οποίων οι νοσηλείες σε ημέρες ανέρχονται αθροιστικά σε 27.166, με μέση διάρκεια νοσηλείας ανά ασθενή 3,59 ημέρες.

Προσλήψεις στην Π.Ε. Κιλκίς για διάφορες ειδικότητες


Προσλήψεις στην Π.Ε. Κιλκίς για διάφορες ειδικότητες

Την πρόσληψη έξι υπαλλήλων προωθεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με το νέο προσωπικό να υπογράφει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς με τίτλο "Αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στην ενέργεια"



Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς
Διανύουμε τον πέμπτο μήνα της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης. Οι τιμές του φυσικού αερίου, οι οποίες συμπαρασύρουν και τις αντίστοιχες της ηλεκτρικής

Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της ΝΔ


Στον συντοπίτη μας Ανδρέα Τρεντζίδη, στέλεχος της Γραμματείας Οργανωτικού και εκλεγμένο σύνεδρο στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας για την απώλεια της αδερφής του.