NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Μήνυμα Θ. Καράογλου για την εθελοντική μετάβαση 10 νοσηλευτριών ΜΕΘ από νοσοκμεία Κρήτης στην Θεσσαλονίκη

 


 Θεόδωρος Καράογλου - Home | Facebook


Με αφορμή την απόφαση 10 νοσηλευτριών από νοσοκομεία της Κρήτης,

Μήνυμα Νίκου Αβραμίδη μέσα από το τμήμα Covid του νοσοκομείου Κιλκίς

Το δικό του -αισιόδοξο- μήνυμα μέσα από την μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται, στέλνει ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς και αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.), Νίκος Αβραμίδης.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020



Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 26/18-11-2020) που ισχύει από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020.

Θέσεις εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (18/11/2020)



Η UNISMACK ABBE, εξαγωγική μονάδα καινοτόμων προϊόντων σνακς με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ενδιαφέρεται για στελέχη διαχείρισης ασφαλείας και ποιότητας.
Δείτε ΕΔΩ

Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους γεωργούς που πλήττονται από την πανδημία COVID-19



Ανακοινώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι, φυσικά πρόσωπα, οι οποίοι είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, κάτοχοι γεωργικής έκτασης με καλλιέργεια ελιάς

Δήμος Κιλκίς: Καθαριότητα και απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους



Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς

 

 Τη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού δίνουν και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια καθαρή και περιποιημένη πόλη και για την αντίστοιχη φροντίδα των οικισμών του Δήμου.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Με αφετηρία το Κιλκίς, η έναρξη του έργου MED-QUAD

 



 

Στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2020, υλοποιήθηκε η Εναρκτήρια Συνάντηση του

Με το 50% των εκθετών η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 21/11/2020



Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς


Ογδόντα εννέα (89) εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το

Σοκ στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε γυναίκα θετική στον κορωνοϊό

 geniko-nosokomeio-kavalas-04-1200x651

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ μια 52χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με κορωνοϊό. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το «proininews.gr», νοσηλευόταν στην κλινική COVID και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου. 

Αναστασιάδης: Προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας

  Προτεραιότητα έχει η προστασία της δημόσιας υγείας, τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης ,


μιλώντας σήμερα το πρωί στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1, αναφερόμενος στις χθεσινές εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. « Προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας. Η κυβέρνηση στάθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στην πανδημία επιλέγοντας τον συμβολικό εορτασμό του Πολυτεχνείου και πήρε μία απόφαση. Όπως είχε απαγορεύσει παρελάσεις και εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου, καθώς και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις. Μόνο που τότε οι εν λόγω πειθάρχησαν.

Στο "κόκκινο" ο ν. Κιλκίς με 101 νέα κρούσματα και 3.209 στη χώρα

 Ο νέος κορονοϊός ήρθε για να μείνει, αλλά θα γίνει πιο ήπιος στην πορεία -  ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 3.209 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώραςκαι 101 στο νομό Κιλκίς!

 Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 82034, εκ των οποίων το 53.7% άνδρες.

Αναλυτικότερα: