NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο Κιλκίς από τους «Αργοναύτες»


Με δωρεά υγειονομικού υλικού ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς.

Αυριο Πέμπτη πληρώνονται οι αποζημιώσεις ΠΣΕΑ 2017 στους δικαιούχους αγρότες του ν. Κιλκίς

 2.138.646,85 €  το  ποσό  καταβολής

Σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτής Κιλκίς   Γιώργος Γεωργαντάς επικοινώνησε με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο,

Ιστορική απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς



Με μια ιστορική απόφαση που χαίρει ευρείας συναίνεσης το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς σφράγισε την στεγαστική αποκατάσταση της Δικαιοσύνης παραχωρώντας δημοτική έκταση 2.450 τ.μ. στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑΧΔΙΚ) με αποκλειστικό σκοπό την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου.

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ανάδειξης της αρχαίας Μορύλλου (νυν Άνω Απόστολοι Κιλκίς)



Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αρχαιολογικές εργασίες 2020 για την ανάδειξη της αρχαίας Μορύλλου (νυν Άνω Απόστολοι) Π.Ε. Κιλκίς». Προϋπολογισμού 25.000,00 €, υπέγραψε, σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου

Υπογραφή σύμβασης υλοποίησης του έργου “Συντήρηση της Επ.Ο. 19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη- Γουμένισσα”



Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αντιπεριφερειάρχη

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς



Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, λόγω εορταστικής αργίας, μετατίθεται η λαϊκή αγορά του Κιλκίς η οποία θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή ογδόντα εννέα παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών. Τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την αποτροπή διάδοσης του Covid – 19 βρίσκονται σε ισχύ και αφορούν:

Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε τρία σημεία ελέγχου



Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους πολίτες ότι το ΚΑΠΗ του Δήμου (απέναντι από το Δημαρχείο) λειτουργεί από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ως σημείο ελέγχου για τη διενέργεια ταχέων διαγνωστικών εξετάσεων (rapid tests) ανίχνευσης κορωνοϊού.


Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test καλούνται να συμπληρώσουν ψηφιακά στην πλατφόρμα testing.gov.gr τα στοιχεία της ταυτότητάς τους (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ηλικία, ταχυδρομικό κώδικα, ιδιότητα). Η καταχώριση κάθε αίτησης θα γίνεται με κωδικό επαλήθευσης ο οποίος θα αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο αμέσως μετά την υποβολή της. 

Ευχές Εορτών από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"


Απάντηση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για το θέμα του εμβολιασμού

 Δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει 

ακόμη το εμβόλιο κατά της μιζέριας του ΣΥΡΙΖΑ...


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ακόμη το εμβόλιο κατά της μιζέριας του ΣΥΡΙΖΑ... είτε σε πανελλαδικό είτε σε τοπικό επίπεδο. Στην προσπάθειά του να αντιπολιτευτεί κατασκευάζει κάθε τόσο μια δική του εικονική πραγματικότητα. Στις 2 Νοεμβρίου, λιγότερο από δύο μήνες πριν, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε την Κυβέρνηση «ότι πουλάει ελπίδα λέγοντας πως έχει εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν, ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί». 

Οι εμβολιασμοί όμως με το εμβόλιο που κατά τον κ. Τσίπρα «δεν έχει

Ενημέρωση κτηνοτρόφων του νομού Κιλκίς για την κατανομή των βοσκήσιμων γαιών 2020

 


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού πως θα δεχθεί αιτήματα χωροταξικής ανακατανομής (ενστάσεις) έως και την 31η -12ου -2020 για τις καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2020 που έχουν εκδοθεί.

Δεν θα κόψει την πίτα του, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς



Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 

 

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς ανακοινώνει προς όλα τα μέλη και τους αγαπητούς φίλους του ότι, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2021 δεν θα πραγματοποιηθεί. 
Τα έξοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία.