NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Κέντρο Υγείας και 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς, στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας



Δελτίο Τύπου Κέντρου Υγείας και 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς

 

Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας και της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες σεισμοπαθείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δήμος Κιλκίς: Αναπλάθεται ο περιβάλλων χώρος της λίμνης Δοϊράνης



Τη μοναδική ομορφιά του παραλίμνιου χώρου της Δοϊράνης θα καταδείξουν οι αναπλάσεις που έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή με τη χρηματοδοτική υποστήριξη του διασυνοριακού προγράμματος Plan D.oiran Interreg.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρευματοδότησης σε επτά οικισμούς την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

 


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Μαρτίου από τις 8:30 έως τις 14:30 στους οικισμούς Ξηρόβρυση, Πλαγιά, Αγία Κυριακή, Κορομηλιά, Δροσάτο, Κορυφή και Αμάραντα λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Με 113 εκθέτες η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021



Εκατόν δέκα τρεις εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαρτίου. Το πλαίσιο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς εξακολουθεί να στηρίζεται στις έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξάπλωσης του Covid – 19.

Πίνακας συμμετεχόντων παραγωγών πωλητών στη λαϊκή αγορά

Ο "Αετός" Κιλκίς κοντά στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας



Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς

 Ο ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς και του Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία, παρέδωσε χθες 10 Μαρτίου 2021, στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κώστα Πουντζουκίδη τρεις παλέτες με εμφιαλωμένα νερά.

Ο δήμος Παιονίας μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης



Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας

 

Ο δήμος Παιονίας μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης εκπέμποντας ταυτόχρονα το μήνυμα της πράσινης μετακίνησης στη ζωή των πολιτών.

Ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, μιλά στη Γνώμη στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Χαράλαμπο



Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Διά Βίου Μάθησης Κιλκίς, Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Χαράλαμπο

Αρχικά θα μας πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ Κωνσταντίνε: Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, τοπική αυτοδιοίκηση, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, καθημερινότητα κλπ.

Γεννήθηκα το 8/5/1977 στο Κιλκίς όπου έζησα και μεγάλωσα. Παιδί του Πουντζουκίδη Μιχαήλ, ταχυδρόμου στο επάγγελμα με καταγωγή από την Αγία Κυριακή με Μικρασιατικές ρίζες και της Παναγιώτας Γυμνοπούλου με καταγωγή από την Ευκαρπία με ποντιακές ρίζες.