NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πόσο πιο εύστοχο μήνυμα;

 


Ο Κωστής Χατζηδάκης απαντά σε ανάρτηση του στο FB για τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ


 
 
Εδώ πια δεν είναι θέμα Δεξιάς ή Αριστεράς! Όταν το ψέμα γίνεται επιστήμη και χρησιμοποιείται κατ' επάγγελμα από τον ίδιο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι θέμα δημοκρατίας! Αλλά είναι προσβολή και υποτίμηση και των ίδιων των οπαδών του. 

Δυστυχώς και πάλι γεμίζει το Νοσοκομείο με ασθενείς covid - 19


Πράσινο φως για την τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 60 ετών και τους υγειονομικούς


 

Το πράσινο φως για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έδωσε η Ελληνική Επιτροπή Εμβολιασμών στους άνω των 60 ετών αλλά και στους υγειονομικούς. Η πλατφόρμα ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα άτομα που διαμένουν στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Το ρολόι του κ. Τσίπρα έχει σταματήσει στο 2014


 


Το βασικό συμπέρασμα από την παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Δ.Ε.Θ., τόσο στην ομιλία του όσο και στη συνέντευξη Τύπου, είναι ότι σε τίποτα δεν έχει αλλάξει.

‘’Το Μουσείο Πάει Σχολείο’’ - Περιοδική έκθεση κειμηλίων του Επαναστατικού Αγώνα στο Κιλκίς

 

Δημοπράτηση μελέτης για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης



Δημοπρατήθηκε η «ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ» με εκτιμώμενη συνολική αξία σύμβασης: 59.586,76€.

Επίσκεψη Βεργίδη σε Γοργόπη Δ.Παιονίας για την πορεία εκτέλεσης έργων



 

Αυτοψία σε στοχευμένες παρεμβάσεις- έργα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στον οικισμό της Γοργόπης, πραγματοποίησε, σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Ανω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ.Εσωστρέφεια και συντροφικά μαχαιρώματα θολώνουν την εικόνα Τσίπρα στη ΔΕΘ


ΕΛ ΠΑΣΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΣΦΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ.

Αυξημένη διάδοση του κορωνοϊού σε Κιλκίς και Bόρεια Ελλάδα



SOS εκπέμπουν Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα - Μεταβαίνουν εκτάκτως Πλεύρης - Γκάγκα / Αυξημένη διάδοση του κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.