NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Καράογλου: “Σημαντική η ανάσα ελευθερίας, αλλά να μην οδηγήσει σε πισωγύρισμα”

 

Συνεχίστηκαν σήμερα οι επισκέψεις του κ. Θεόδωρου Καράογλου σε δημοτικές ενότητες της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να έχει και την ευκαιρία να αναφερθεί στις κυβερνητικές αποφάσεις για σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων.

Κιλκίς: Με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 3 Απριλίου



Εκατόν δεκαοκτώ παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 3 Απριλίου η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δύναμής της.

Επίσκεψη Χρήστου Μήττα στο Νοσοκομείο Γουμένισσας



Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας

 

Στις 11 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη είχαμε την χαρά να επισκεφτεί το Γ.Ν – Κ.Υ. Γουμένισσας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας Κος Μήττας

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών


 

 

 

 

 

 

 

 

Συνελήφθη χθες (31 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης,

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Κορωνούδα, Επτάλοφο, Αναβρυτό

 


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 3 Απριλίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στις Κοινότητες Κορωνούδας, Επταλόφου και Αναβρυτού από τις 11:30 έως τις 15:00 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Καθαρίζονται και απολυμαίνονται 5.000 κάδοι απορριμμάτων σε όλο το Δήμο Κιλκίς



Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς

 Η φροντίδα για την καθαριότητα και ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών είναι διαρκής έγνοια της Δημοτικής Αρχής.