NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Μητσοτάκης για Marfin: Παραιτείται το δημόσιο - 2,24 εκατ. ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων


Μητσοτάκης για Marfin: Παραιτείται το δημόσιο - 2,24 εκατ. ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων
Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Ελληνικό

Σταύρος Σταυρόπουλος: Επιλέγουμε Made in Greece!

Stavros Stavropoulos - CEO and Owner - Doppler SA | LinkedIn

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση-κάλεσμα έχουμε από τον ιδιοκτήτη της μεγάλης κιλκισιώτικης εταιρείας DOPPLER, Σταύρο Σταυρόπουλο, που αξίζει και να την προσέξουμε και να την υιοθετήσουμε:

Video) Τροφοδοσία των σχολείων του Δήμου Κιλκίς με είδη υγιεινής, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια



Με μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού προμήθευσε σήμερα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Κιλκίς η Δημοτική Αρχή ώστε με την επαναλειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαϊου, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας έναντι του Covid- 19. 

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ)


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αναδιανομή προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, από την Τρίτη 12-05-2020 μέχρι και την Πέμπτη 14-05-2020 και ώρα 09:00 π.μ έως 14:00 μ.μ..

Επαναλειτουργεί από τις 18 Μαΐου 2020 ο Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού


Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Από τις 18 Μαΐου 2020 θα επαναλειτουργήσει ο Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού, καθημερινά (εκτός Τρίτης), 8.00 - 15.30, με ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζομένους.

Γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στην Περιφέρεια Κιλκίς


Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, έχει θέσει σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, για τους επόμενους 4 μήνες, για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Κιλκίς: Βήματα για την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου


 

Την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις επιτυχίας η Δημοτική Αρχή προσδοκώντας να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική στέγη που θα προωθήσει την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας στους νέους έφηβους συμπολίτες μας με όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά εφόδια (θεωρητική κατάρτιση, ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, σπουδές μουσικής προεπαγγελματικού επιπέδου).

Συνέχιση της προστασίας των καλλιεργειών βαμβακιού και αραβοσίτου


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της διαρκούς και επισταμένης προστασίας των καλλιεργειών προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγής και κατ’ επέκταση το εισόδημα των αγροτών, ενέκρινε τη συνέχιση του προγράμματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας των καλλιεργειών βάμβακος και αραβοσίτου. 

Το Σωματείο Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, ευχαριστεί...


Ευχαριστήριο Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Κιλκίς για τα ημερήσια δικαιώματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν τελευταία λόγω της πανδημίας του covid 19 ευχαριστούμε,

1. το Δήμαρχο Παιονίας Κ. Σιωνίδη,