NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας»



Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η αριθ. 5660/3-11-2020 (ΑΔΑ 6Φ5Ω4653ΠΓ-9ΣΡ) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Το υπομέτρο 3.1 αποσκοπεί στη βελτίωση της

Ομιλία του Υφ. Γιώργου Γεωργαντά στη Βουλή: «Κάνουμε τα ΕΛΤΑ βιώσιμα και ανταγωνιστικά»

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε, σήμερα, ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της τροπολογίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών «Ρυθμίσεις για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και άλλες διατάξεις».

Γιατροί κλινικής Covid νοσοκομείου Κιλκίς: «Εκτός από τον ιό έχουμε κι έναν δεύτερο εχθρό, την ανακρίβεια και την ανευθυνότητα»


Τη δική τους αποστομωτική απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι γιατροί της Παθολογικής-κλινικής COVID του νοσοκομείου Κιλκίς σε όλα αυτά τα ακραία που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες και που αδικούν και προσβάλουν το έργο που κάνουν, «ρισκάροντας τη ζωή τη δική τους και των οικογενειών του», όπως τονίζουν.

Η Φάρμα Κουκάκη ευχαριστεί την ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Η Φάρμα Κουκάκη Α.Ε. και ο διευθύνων σύμβουλος αυτής κ. Κουκάκης Αθανάσιος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους κ. Ξανθό Γεώργιο -Διευθυντή περιοχής Κιλκίς της ΔΕΔΔΗΕ,

Γεωργαντάς: Δεν υπάρχει ΜΕΘ στο Κιλκίς γιατί πέντε χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ δεν αξιοποιούσαν έτοιμα λεφτά

ΠΗΓΗ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΚΙΛΚΙΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής -υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους το Νοσοκομείο Κιλκίς δεν διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.