NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Σε τηλεδιάσκεψη ο τομέαρχης παιδείας της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς, κ. Φωτακέλης

 

 Σε  τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Νίκη Κεραμέως  την Τετάρτη  14/01/2021 έλαβαν μέρος  οι  Πρόεδροι και  οι Τομεάρχες Παιδείας  και  Θρησκευμάτων  όλης  της  χώρας εκπροσωπούντος της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς  του Προέδρου  κ.Μηνά Παπαδόπουλου  και του  αρμόδιου Τομεάρχη Παιδείας κ.Φωτακέλη Ιωάννη .

Οι αναπνευστήρες της ασυνεννοησίας

Συσκευές BiPAP | Santair.gr

Ναι  απο  την κ. Αναστασιάδου  &  Σειτανιώτη που  εδειξαν  υπευθυνότητα., ΟΧΙ από  τον  πατήρ  της  βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ,κ. Αγαθόπουλο,επαληθεύοντας   για  άλλη  μια  φορά  την  απίστευτη  οικογενειακή  κομματική  τους  εμπάθεια....

 

Ο Δήμος Κιλκίς πιάνεται από κάθε ευκαιρία για να ενισχύσει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αυτές τις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

Κιλκίς: 30.000 ευρώ πρόστιμο σε ημεδαπό, διότι πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο



Συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός άνδρας,

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Κιλκίς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας



Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται ο Δήμος Κιλκίς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Λέανδρος" που πλήττει τη χώρα. Δεκατέσσερα μηχανήματα έργου, το έμψυχο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, οδηγοί, χειριστές και εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, είναι σε θέση μάχης ώστε να επιχειρήσουν, εφόσον χρειαστεί, για τον αποχιονισμό δρόμων, πεζοδρομίων και πλατειών.

Διοίκηση Νοσοκομείου Κιλκίς: Ανακριβή, αστήρικτα και ατεκμηρίωτα τα δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ



Την εξαγωγή πορίσματος από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας αναμένει η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς, προκειμένου να απαντήσει στα συνεχιζόμενα και «ανακριβή», όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ τα οποία αφορούν στη γενικότερη διαχείριση της πανδημίας στο Ίδρυμα του Κιλκίς. 

Οι άνθρωποι που τίμησαν με την παρουσία τους την “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς

 


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
- Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία "ΤΕΧΝΗ" Κιλκίς
1980 - 2020 / 40 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς.

Συνάντηση Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη



Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Ξεκίνησε στο νομό Κιλκίς ο εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 85 ετών



Ξεκίνησε  απο  σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 ο εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 85 ετών στο Νομό Κιλκίς. Σε πρώτη φάση, θα λειτουργήσουν τα Εμβολιαστικά Κέντρα στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας.

Λ. Μεταλλίδης: Ο υγιής ανταγωνισμός ωφελεί

 


Υπογράφει ο Λαζ. Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
 
Σε σχέση με την χθεσινή μας δημοσίευση (δείτε ΕΔΩ) που αφορούσε τα όσα ειπώθηκαν με τους ανθρώπους που μας επιστέφθηκαν από το τμήμα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας για να μιλήσουμε για τις ανάγκες του ιστορικού Κιλκισιακού θέλω να καν μια διευκρίνιση.

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί θερμά...



Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς

 

 Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των