NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Αναβλήθηκε η δίκη των έξι κατηγορουμένων για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή στο Πολύκαστρο

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ




Αναβολή για τις 3 Μαΐου πήρε η υπόθεση οπαδικής βίας που απασχόλησε εσχάτως την κοινωνία του Κιλκίς και η οποία μεταξύ άλλων οδήγησε έναν από τους εμπλεκομένους και κατηγορούμενο ταυτοχρόνως στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις μετά από άγριο ξυλοδαρμό, μετά από την πρώτη ακροαματική διαδικασία εχθές στο τριμελές πλημμελειοδικείο Κιλκίς.

Ο Θρήνος της Παναγιάς – Συναυλία της υμνωδού Νεκταρίας Καραντζή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

 



Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί την Νεκταρία Καραντζή στην κορυφαία στιγμή του Θείου Πάθους. Οι τελευταίες 24 ώρες του Χριστού πάνω στη γη, ο σπαρακτικός θρήνος της Παναγιάς θα

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ :Είκοσι σκάφες για τα ογκώδη απορρίμματα

 


Είκοσι μεγάλες σκάφες για την εξυπηρέτηση των αναγκών απόρριψης ογκωδών αντικειμένων προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλκίς. Οι σκάφες διατέθηκαν στους οικισμούς Αγία Παρασκευή,

Γ.Γεωργαντάς: Βούληση της κυβέρνησης η συνεχής στήριξη του πρωτογενούς τομέα



Τη βούληση της κυβέρνησης για συνεχή στήριξη του πρωτογενούς τομέα από εθνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς πόρους, μετέφερε σήμερα σε εκπροσώπους αγροτικών φορέων της περιοχής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Δήμο Κιλκίς για τη στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

 

Συγκέντρωση τροφίμων από τον δήμο Κιλκίς


Κίνητρο είναι πάντα η αγάπη και οι φιλόδωρες ενέργειές της γίνονται σταθμός γνήσιας χαράς για οικογένειες και μοναχικούς συνανθρώπους μας που δεν έχουν δυνάμεις οικονομικές για το πασχαλινό τραπέζι.

Αναβαθμίζονται οι σχολικές αυλές σε διδακτήρια της πόλης Κιλκίς




 Πιο λειτουργική απόδοση και εξίσου ελκυστική μορφή θα αποκτήσουν οι αυλές σχολικών