NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Από αύριο κάθε πολίτης θα έχει τη δική του “θυρίδα ΚΕΠ”

Ο κάθε πολίτης θα έχει την δική του θυρίδα ΚΕΠ από τις 3 Νοεμβρίου, στην οποία θα μπορεί να μπαίνει και να παίρνει το πιστοποιητικό που έχει ζητήσει. Οι θυρίδες, οι οποίες τίθενται σε παραγωγική λειτουργία, αποτελούν στην ουσία ένα «ψηφιακό γραμματοκιβώτιο» μέσα από το οποίο θα γίνεται η επικοινωνία του πολίτη με το ΚΕΠ.

Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Κιλκίς ύψους 1,22 εκατομ. ευρώ

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για την «Προμήθεια & Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς», με χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, συνολικού προϋπολογισμού 1.225.299,90 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: Οι προπονήσεις ιππασίας συνεχίζονται κανονικά

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ενημερώνει ότι οι προπονήσεις ιππασίας συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα προπόνησης.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο ΚΕΠ Κηφισιάς



Επίσκεψη στο ΚΕΠ Κηφισιάς πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. «Πρόκειται για ένα ΚΕΠ που από την πρώτη στιγμή εφάρμοσε το σύστημα εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτησης myKEPlive, με

Κιλκίς: Επτά ιατρικές μονάδες για τα rapid tests της Παρασκευής 6/11/2020

 


Επτά ιατρικές μονάδες του ΕΟΔΥ και των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) υποστηρίζουν τη μαζική δειγματοληψία των γρήγορων διαγνωστικών τεστ