NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία για την αποτροπή της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών

 Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία για την αποτροπή της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 3 ημεδαποί άνδρες.

Κατάσταση παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών για τη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 19.9.2020

 
Επιτόπιος έλεγχος του δήμαρχου στη λαϊκή αγορά Κιλκίς – ΜΑΧΗΤΗΣ

Με ποσοστό 50% των εκθετών, ανά κατηγορία πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες) όπως ορίζει νεότερη κοινή υπουργική απόφαση, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, ευχαριστεί θερμά...

 

 


Δελτίο τύπου 
Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Κατόπιν ολοκλήρωσης του απαιτούμενου διαστήματος αυτοπεριορισμού λόγω της διάγνωσης θετικού SARS-COV-2, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Δεκαεννιά χρόνια από τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη Συντάκτης: Eidisis.gr

 Δεκαεννιά χρόνια από τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη

Γράφει ο Θεόδωρος Πασσαλίδης, πρ. βουλευτής Kιλκίς.

Όταν η υγεία του Στέλιου Καζαντζίδη χειροτέρευσε βρισκόμουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στον Πόντο (Αύγουστο 2001) και καθημερινά προσπαθούσα να ενημερωθώ για την πορεία της υγείας του. Μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα ήρθε το μοιραίο το Σεπτέμβριο του 2001, ανήμερα του Σταυρού.

Ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας

 Ένταξη  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας

Από τις 14/09/2020 έως τις 30/09/2020  θα γίνει κατάθεση αιτήσεων για την ένταξη  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας στα κατά τόπους γραφεία του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Σιωνίδης προς Γκουντενούδη: "Σταματήστε την πολιτική μικρότητα"

 Σιωνίδης προς Γκουντενούδη: "Σταματήστε την πολιτική μικρότητα"

Ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, απαντά στην επιστολή και στις κατηγορίες που κατέγραψε κατά της δημοτικής αρχής ο πρώην δήμαρχος, Χρήστος Γκουντενούδης, τονίζοντας:

Τεχνολογία αιχμής στο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

 Τεχνολογία αιχμής στο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Η ΔΕΗ στο Κιλκίς πάντα βρίσκονταν σε εξαιρετικό σημείο οργάνωσης και εξυπηρέτησης κι αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους της, με τα στελέχη που πέρασαν από αυτήν και με όσους τη διοικούν σήμερα.

Κυριακίδης προς Χαρδαλιά: Κρούσματα δεν υπάρχουν. Βγάλτε μας από την καραντίνα

 Κυριακίδης προς Χαρδαλιά: Κρούσματα δεν υπάρχουν. Βγάλτε μας από την καραντίνα

Την έξοδο του Δήμου Κιλκίς από το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid -19 αξιώνει επιτακτικά ο Δήμαρχος ΚιλκίςΔημήτρης Κυριακίδης με παρέμβασή του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το απόγευμα της Πέμπτης 17 έως και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

 Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 04/16-09-2020) με ισχύ από το απόγευμα της

Οριστική λύση στο ζήτημα των δασικών χαρτών


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ως γνωστόν την Τετάρτη 02/09/2020, με πρωτοβουλία των Υφυπουργών Γεωργίου Γεωργαντά και Νίκου Ταγαρά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ελληνικού Κτηματολογίου, προκειμένου να δοθεί λύση στο μεγάλο ζήτημα των διεκδικήσεων του Ελληνικού Δημοσίου δια των Διευθύνσεων Δασών σε γεωτεμάχια που προέκυψαν από διανομές ή αναδασμούς.