NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Τιμητικές κάρτες διαρκείας για τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις 26 Ιουνίου 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων των τριών σωματείων που εκπροσωπούσαν το ποδόσφαιρο της πόλης του Κιλκίς.

(Video) Γνωρίζουμε τις Πανελληνιονίκες Κιλισιώτισσες μαθήτριες Βαρβάρα Μαρκίδου και Μαργαρίτα Βούτσκογλου



Στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας «Σκιτσοφρένεια@Pierce2020»   βραβεύτηκαν δύο μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και συγκεκριμένα με το 1ο βραβείο η Μαρκίδου Βαρβάρα και το 2ο βραβείο η Βούτσκογλου Μαργαρίτα στην κατηγορία σκίτσο Γυμνασίου.
Η Γνώμη συνάντησε τις μαθήτριες, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεά βιβλίων στη μνήμη του Νίκου Ταχτσίδη


Μια πολύ συγκινητική δωρεά δέχθηκε σήμερα ο Δήμος Κιλκίς από τα παιδιά του αδικοχαμένου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νίκου Ταχτσίδη.

Επαναλειτουργία των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την σταδιακή επαναλειτουργία των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Πολυκάστρου και Αξιούπολης («Δ.Οικονόμου») από την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Άγιο Πέτρο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Σε άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Άγιο Πέτρο θα προχωρήσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας, όπως αποφασίστηκε σε αυτοψία που

Σύσκεψη για τη συνέχεια της κατασκευής του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την καθυστέρηση στην αποπεράτωση του έργου του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς