NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Γ.Γεωργαντάς: Οι υδατοκαλλιέργειες μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τον πρωτογενή τομέα

 


Τη σημαντική συμβολή της υδατοκαλλιέργειας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της ελληνικής οικονομίας, ανέδειξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, σε ομιλία του σε ημερίδα με θέμα «Η υδατοκαλλιέργεια ως μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα Σύβοτα.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων

 

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καλή επιτυχία.

Ποδηλατάδα στο Πολύκαστρο


Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στο Παλατιανό

 

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Την Κυριακή 29 Μαΐου στα πλαίσια των πράσινων πολιτιστικών διαδρομών του Υπουργείου Πολιτισμού 50 μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών

Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Όχι στο κάπνισμα, Ναι στη Ζωή το μήνυμα ενημερωτικής εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

 

Μαθήματα αγάπης για τη ζωή παρέδωσαν στα παιδιά σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, Δήμος Κιλκίς και Γενικό Νοσοκομείο  Κιλκίς σε μια κοινή προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τις βλαβερές συνέπειες που έχει το κάπνισμα στην υγεία και στην ίδια τους τη ζωή.



Με μια επιθετική αντικαπνιστική ενημέρωση οι διοργανωτές διέλυσαν το προπέτασμα καπνού

Συγκίνησε η παράσταση ‘’Νόστος ρίζα μ και κλαδί μ’’

 


Όλη η ιστορία του ματωμένου Πόντου πέρασε σαν αστραπή σε μια θεατρική παράσταση. Με τον πόνο της προσφυγιάς να πετρώνει την ψυχή, με γλυκόπικρες ανάσες ζωής, με την άρνηση του ξεριζωμού από το ‘’νόστιμο ήμαρ’’, με την ελπίδα που γεννά κάθε νέα αρχή. Στο λιτό αλλά γεμάτο συμβολισμούς σκηνικό του θεατρικού θιάσου ‘’ΤΕΜΕΤέρ’’, χθες βράδυ στο Θέατρο