NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ανείπωτη θλίψη στο Κιλκίς για το θάνατο της 27χρονης Ευαγγελίας Ευθυμίου

 


Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς ο χαμός της Ευαγγελίας Ευθυμίου, κόρης του γνωστού Κιλκισιώτη επιχειρηματία Κώστα Ευθυμίου, σε ηλικία μόλις 27 ετών. 

Δυναμική παρουσία του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς σε διαγωνισμό δοκιμίου


Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που άπτονται της ιστορικής μνήμης και της θρησκευτικής συνείδησης του λαού μας. Στα πλαίσια αυτά, συμμετείχε δυναμικά στο διαγωνισμό δοκιμίου που διοργάνωσε η Ιερά μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και ο Δήμος Κιλκίς με

Βραβεία στην έμπνευση και στη δημιουργικότητα στον Μαθητικό Διαγωνισμό ‘’100 χρόνια από τη Μικρασιατική τραγωδία’’

 



Τα χαμόγελα φώτισαν τα παιδικά πρόσωπα και τα χειροκροτήματα περίσσεψαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Οι διακριθέντες μαθητές Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς στον Μαθητικό Διαγωνισμό  Δοκιμίου και Ζωγραφικής ‘’100 χρόνια από τη Μικρασιατική τραγωδία’’ έδωσαν ενθουσιώδες παρών στην κοινή πρόσκληση βράβευσής τους από την Ιερά Μητρόπολη

Ο Δήμος Κιλκίς τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος των τριών Μαρτυρικών Χωριών του ανατολικού Κιλκίς

 



Με μια σεμνή και περιεκτική τελετή ο Δήμος Κιλκίς τίμησε για πρώτη φορά  τη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος των  Μαρτυρικών Χωριών του ανατολικού Κιλκίς, ογδόντα ένα χρόνια, ύστερα από το φριχτό αιματοκύλισμά τους από τα Γερμανικά στρατεύματα.