NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Κιλκίς: "Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων"


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων», η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας κεντρικής υπηρεσίας υποστήριξης ηλικιωμένων που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και υποστήριξης από την Περιφέρειά μας.

Επίσκεψη Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στο Δήμαρχο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη και μελών της Διοίκησης του φορέα.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε σε ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της περιοχής, όπως:

Κιλκίς: Διήμερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών με πιστοποίηση


Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα πραγματοποιήσει διήμερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στις 21- 22 Δεκεμβρίου 2019 με πιστοποίηση διάρκειας πέντε ετών. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς για τη δωρεά που

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γηροκομείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. 

Επίσκεψη Διοίκησης Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμαρχο Κιλκίς


Την επίσκεψη της νέας Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλικής Θάνου και των δύο Αντιπροέδρων του Κέντρου Γεώργιου Κωνσταντινίδη και Νίκου Αβραμίδη δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.