NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Προσλήψεις στη ΔΕΗ για 101 θέσεις εργασίας. Δύο θέσεις στο Κιλκίς


Προσλήψεις στη ΔΕΗ για 101 θέσεις εργασίας. Δύο θέσεις στο Κιλκίς

Μέσω του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εκατόν ενός (101) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Εγγραφές σε Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021


Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, σε Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 17/6/2020, 10:00 μ.μ.


Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή των Σερρών
Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας ημεδαπός άνδρας για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Νέο εργαστήριο φυτικής παραγωγής με θερμοκήπιο


Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει την απόκτηση ακινήτου γεωτεμαχίου αγροκτήματος εμβαδού 580, 62 τ.μ. στην περιοχή του Προφήτη Ηλία με σκοπό τη λειτουργία του εργαστηρίου φυτικής παραγωγής σε νέο χώρο και την

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει ο Δήμος Παιονίας για τη Δομή Προσφύγων της Νέας καβάλας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας κατέθεσε στις 4/6/2020 ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση κατά των 1. Υπουργού Οικονομικών και 2. Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου για την ακύρωση :

Επίσκεψη της Διοίκησης της ΕΠΣ Κιλκίς στο Δήμαρχο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη επισκέφτηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στο δημαρχείο του Πολυκάστρου,  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Χαράλαμπος

«Από την ελευθερία της Πατρίδος… στα Ελευθέρια της πόλης»


Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Η Εκκλησία της Ελλάδος διά της Ιεράς Συνόδου και των Ιερών Μητροπόλεων οργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις συμμετέχοντας στους εορτασμούς με την ευκαιρία συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με επιστημονικά συνέδρια, εκδόσεις, μαθητικούς διαγωνισμούς, ραδιοφωνικές εκπομπές και άλλες επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2021 σε όλες τις Ιερές Μητροπόλεις ανά την επικράτεια.

Συνάντηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς με το νέο Ταξίαρχο


Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, επισκέφτηκε τον Διοικητή της 71 ης Α/Μ Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» Ταξίαρχο κ. Θωμά Δημόπουλο στο Διοικητήριο.