NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Εορτών από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα


Κοινωνική προσφορά αγάπης από το Δήμο Παιονίας


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δελτίο τύπου

Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας κι αυτές τις γιορτές στέκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, προσφέροντας «γεύματα αγάπης» σε δημότες που βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19 που έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων.

Ευχές Εορτών από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Kostas Giannopoulos, κείμενο που λέει "Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα! ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. H Νέα Χρονιά να μας χαρίσει τις ζωές μας πίσω. Εύχομαι υγεία, πίστη, αισιοδοξία, μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, ελπιδοφόρα προοπτική για εσάς και τις οικογένειές σας! ΚΕΝΤΡΟ εξυπηρέτησης ΑΓΡΟΤΩ ΗΕΑΣΕ προμηθεύει σπόρους οσπρίων καλαμποκιού& ρυζιού ΠΟΡΟΙΣΤΗΝ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ Με εκτίμηση, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος Γενικός Διευθυντής ΕΑΣΘ Α.Ε."

 

Δεκατρία (13) νέα περιπολικά στο Κιλκίς

 Η μεγαλύτερη εξοπλιστική αναβάθμιση στην ιστορία του Νομού.

Image.jpeg
Με δεκατρία (13) καινούργια περιπολικά αυτοκίνητα εφοδιάστηκε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στο πλαίσιο ενός από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα που έχει υλοποιήσει η Ελληνική Αστυνομία, με προϋπολογισμό που ξεπερνά συνολικά τα 31.000.000 ευρώ.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Καλά Χριστούγεννα Καλή χρονιά με Υγεία Αγάπη και Ελπίδα! Γιάννης Αδαμόπουλος"

 Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Athanasios Kariofyllis, κείμενο που λέει "Τις δύσκολες αυτές ημέρες για την πατρίδα μας και τον ακριτικό μας τόπο εύχομαι λόψυχα TO ρώς του ταπεινού σπηλαίου να ακτινοβολήσει ολάκερο τον κόσμο Na φωτιστούμε από την γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να Τον παρακαλέσουμε για υγεία, σωματική και ψυχική, δύναμη και ευημερία Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, αγάπη και ασφάλεια! Με TO καλό TO νέο έτος. Αθανάσιος Καριοφύλλης Πρόεδρος Κοινότητας Κιλκίς"

METAΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

 


Γράφει ο Τομεάρχης Παιδείας ΔΕΕΠ Ν.Δ  Ν. ΚΙΛΚΙΣ 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Προχωρεί ο εργαστηριακός έλεγχος των δημοσίων έργων της ΠΕ Κιλκίς


Υπεγράφη την Τρίτη 22.12.20 από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας σύμβαση με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας για τον εργαστηριακό έλεγχο των δημοσίων έργων της υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων της Π.Ε. Κιλκίς», με στόχο την εξασφάλιση της ποιοτικής εκτέλεσης των εργασιών στα δημόσια έργα που εκτελεί.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Καράογλου: "Ο κορωνοϊός είναι ανεπιθύμητος στο εορταστικό μας τραπέζι"

"Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να τραβήξουμε γραμμή άμυνας απέναντι στον κορωνοϊό" προέτρεψε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου τις Αρχές και τους φορείς της Π.Ε. Κιλκίς, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα με θέμα την πορεία της πανδημίας στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Ν.Δ. Κιλκίς: Εθελοντική δράση στήριξης των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς



Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής 

Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς

 

Ολοκληρώσαμε σήμερα την εθελοντική μας δράση για την στήριξη των

Το 2020 φεύγει και παίρνει μαζί του το φόβο, την αγωνία και τον εγκλεισμό



Υπογράφει ο Ηλίας Ζάχαρης 
Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Γουμένισσας

 

Το 2021 ας είναι έτος χαράς, υγείας και προκοπής. Ας είναι έτος με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις. Σχέσεις που είναι άρρηκτα συνδεμένες με το DNA του Έθνους μας.

Ας είναι έτος «Ελευθερίας» .

Ανδρέας Βεργίδης: «Στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν περισσεύει κανείς»



Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
 
«Στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό, όλοι οι φορείς είμαστε μια γροθιά. Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μας έδωσε τις κατευθύνσεις για την καταπολέμηση του αόρατου εχθρού της πανδημίας» ανέφερε ο