NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Αποκατάσταση υδρορροών σε Γυμνάσια και Λύκεια

 

Με ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς ολοκληρώθηκαν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης υδρορροών σε σχολικά συγκροτήματα. Οι σκεπές όπου είχε σωρευτεί ένα πυκνό φορτίο φυτικής ύλης καθαρίστηκαν από φύλλα,


κλαδιά και χώματα ενώ παράλληλα ελέγχθηκαν και καθαρίστηκαν οι υδρορροές για να μην προκληθεί υγρασία στους εσωτερικούς χώρους των σχολείων.

Ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

 



Σε εξέλιξη βρίσκεται η εργολαβία ασφαλτικών έργων σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Ο Κώστας Μόσχος νέος πρόεδρος του Κιλκισιακού




Με την διενέργεια των αρχαιρεσιών της Κυριακής 10.7.22, “άνοιξε” ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Κιλκισιακού με νέο πρόεδρο τον Κώστα Μόσχο.

Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

 

Τον αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη επισκέφθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λ.Μενδώνη (Βίντεο)

Ειδήσεις Video /
 

Την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

«Φυσικά - τα νέα του σχολείου μας»


«Φυσικά - τα νέα του σχολείου μας» τιτλοφορείται η ετήσια εφημερίδα που εκδίδει το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Στην φετινή 11η ηλεκτρονική έκδοσή της που αριθμεί 36 σελίδες, φιλοξενούνται πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που σχετίζονται με το περιβάλλον, συνεντεύξεις, καθώς και νέα που αφορούν στις δράσεις του σχολείου. 

Προγραμματική σύμβαση για το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου υπέγραψαν Υπουργός Πολιτισμού και Δήμαρχος Κιλκίς

 


Την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Στυλιανής Μενδώνη, η οποία πραγματοποιεί ολοήμερη περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προεξάρχουσα κυβερνητικού κλιμακίου της ΝΔ, δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.