NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Metron Analysis: Στο 36,5% η ΝΔ, στο 26,3% ο ΣΥΡΙΖΑ - Στο 10,2 η διαφορά στην εκτίμηση ψήφου

Ανησυχία για την πορεία της οικονομίας και την ακρίβεια - Μεγάλο προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα



MetronForum2_0_Nov22-79


Σημαντικό προβάδισμα , που ξεπερνά τις 10 μονάδες στην εκτίμηση ψήφου,

Έκθεση ιστορικών οχημάτων στην πλατεία Ειρήνης

 


Ιστορικά κλασικά οχήματα της δεκαετίας του ‘70 και του ‘80 παρατάσσονται στη σειρά αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Οι φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου,

Εκσυγχρονίζονται οι Σχολικές Αυλές δέκα εκπαιδευτικών μονάδων με έργα ανάπλασης ύψους 902.907ευρώ

 


Αλλάζουν μορφή οι σχολικές αυλές δέκα διδακτηρίων της πόλης του Κιλκίς και μετατρέπονται σε  λειτουργικούς και καλαίσθητους  χώρους για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Καλοσυντηρημένο το αγροτικό δίκτυο του Δήμου Κιλκίς

 

 

Η μάχη της Δημοτικής Αρχής με την καθημερινότητα δίνεται και στο αγροτικό πεδίο προς όφελος των αγροτικών και κτηνοτροφικών υποδομών.

Α. Βεργίδης: Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών


«Κυρίαρχη προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι η προστασία των πολιτών, της περιουσίας τους και του φυσικού πλούτου.

Κιλκίς: Α’ Επιστημονική Ημερίδα «Μαρτυρικά 2022» με θέμα «Μνήμες Μικράς Ασίας»

 

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει ότι διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Α’ Επιστημονική

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στο αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού "Βέλος".


Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής επετείου του Πολυτεχνείου οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Α2 και Β2 με συνοδούς καθηγητές τις κ. Π. Καλπάκα, και Α. Μπαδήλα και τον κ. Ν. Καρακάση την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Α/Τ "Βέλος".

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

 

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι μετά την επικύρωση των αρχαιρεσιών της 13ης Νοεμβρίου 2022 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς με την υπ’αρ. πρ 805346(2297)/22-11-2022 απόφαση της Δ/νση Δημ.Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Περ. Ενότητας Κιλκίς, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 23 Νοεμβρίου 2022 και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Καλό ταξίδι Μπαρμπαγιάννη...

 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών ο εμβληματικός Κιλκισιώτης και επι σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Αγρορικών Συνεταιρισμών Κιλκίς καθώς και φανατικός μελισσοκόμος, Γιάννης Υφαντίδης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στη 1 το μεσημέρι στο Πλαγιοχώρι Κιλκίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πολύκαστρο: Επετειακή εκδήλωση με τίτλο "Όποιος ξεχνάει χάνεται, ραγίζει όποιος θυμάται"


Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Άσματα του Πόντου"


Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Στο πλαίσιο των εορτασμών των πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, σας προσκαλούμε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην εκδήλωση της Ένωσής μας με τίτλο "Άσματα του Πόντου".

Κυρίαρχος ο πρωθυπουργός σε όλους τους κρίσιμους τομείς

 Στις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι μακράν ο καταλληλότερος να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις σε σχέση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ


Στο κενό δείχνει να πέφτει ο πόλεμος λάσπης που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι πολίτες εκφράζουν σε όλες τις δημοσκοπήσεις την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων.