NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

 


Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη με τον νέο Πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Τζόρτζ Τσούνη


Με τον νέο Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Τζόρτζ Τσούνη συναντήθηκε, σήμερα, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, παρουσία της Γενικής Προξένου των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη κ. Ελίζαμπεθ Λι.


Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Καλαφάτης τόνισε:

«Είναι τιμή μας, είναι τιμή για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη, που υποδεχόμαστε σήμερα τον Τζορτζ Τσούνη στη δεύτερη Πατρίδα του.

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις από Κινητή Ιατρική Μονάδα στην πλατεία Λατσιών

 


Κινητή ιατρική μονάδα θα βρίσκεται στην πλατεία Λατσιών (απέναντι από το Δημαρχείο Κιλκίς) την Δευτέρα 6 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 16:00 και την Τρίτη 7 Ιουνίου από τις 10:30 έως και τις 16:00 για τη διεξαγωγή διαγνωστικών εξετάσεων σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους

Οι μικροί παίζουν μπάλα στο 3ο Junior’s Cup Ατρόμητος Παλαιού Αγιονερίου

 


Εκατόν τριάντα παιδιά από τα φυτώρια έξι Ακαδημιών ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα

στο Παλαιό Αγιονέρι αυτό το Σάββατο.

Ράντισμα στα πλατάνια που βρίσκονται στις πόλεις και τα χωριά του δήμου Παιονίας


Ο δήμος Παιονίας ανακοινώνει το ράντισμα στα πλατάνια που βρίσκονται στις πόλεις και τα χωριά του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ασθένειες και έντομα.

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

 

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Τη Πέμπτη 26 Μαϊου 2022 πραγματοποιήθηκε από εθελοντές του τμήματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους εργαζόμενους των δομών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.