NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Δυνατή πρεμιέρα με Elemental στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

 


Μπορεί ο καιρός να είχε άλλα σχέδια, βροχερά, και να απέτρεψε την πρεμιέρα του δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς την πρώτη νύχτα του Ιουλίου, εντούτοις οι σινεφίλ

Ο δήμος Κιλκίς δέχεται αιτήσεις νέων ηλικίας 25-39 ετών για το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής ‘’Κάλυψη’’

 

Πυλώνας της κυβερνητικής στεγαστικής πολιτικής είναι το πρόγραμμα ‘’Κάλυψη’’ το οποίο διασφαλίζει δωρεάν ποιοτική στέγη σε εκατοντάδες ευάλωτους νέους και στα νέα ζευγάρια δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη ζωή τους και να δημιουργήσουν οικογένεια, εφόσον το επιθυμούν.

Εξελέγη το προεδρείο της Βουλής – Β΄αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γεωργαντάς


Με 249 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο κ. Τασούλας αναδείχθηκε εκ νέου πρόεδρος της Βουλής, με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης. Οι 51 βουλευτές των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης δήλωσαν «παρών».

Ο Απόστολος Ασλανίδης στο πλευρό του δημάρχου Κιλκίς


Με το “Κιλκίς Μπροστά” κατέρχεται και ο Απόστολος Ασλανίδης.

Ο γνωστός αγρότης από το Ανθόφυτο συντάσσεται στο πλευρό του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα συμμετάσχει στον δημοτικό του συνδυασμό, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης.

Συγχαρητήριες ευχές δημάρχου Κιλκίς στον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

Δημήτρη Παπαστεργίου

Δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σας στην Κυβέρνηση και την τοποθέτησή σας στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

«Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας: Επέστρεψαν στη Γουμένισσα με τις καλύτερες εντυπώσεις


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου 
«Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία 2ήμερη εκδρομή στην Οχρίδα στις 1 και 2 Ιουλίου.

Α. Βεργίδης: Προτεραιότητα μας η ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στην κοινωνία και την οικονομία

«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προτεραιότητα είναι η ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στην κοινωνία και την οικονομία» τόνισε ο

Επίσκεψη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής στο Δήμο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στο πλαίσιο της μέριμνάς της για τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών και των