NEAPOREIAWEBTV

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Αντιπολίτευση ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ και ΒΟΥΡΚΟΥ, από τον πολιτικά νεκρό Τσίπρα (εικόνες)

 



Είναι βέβαιον πως στην περίπτωση του πεθαμένου πολιτικά Τσίπρα ταιριάζει η γνωστή ρήση, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Εμείς εδώ στον Λυκαβηττό ψυχίατροι ΔΕΝ είμαστε, αν και η «αντιπολίτευση» που ασκεί ο Τσίπρας μάλλον περισσότερο με την βοήθεια της ψυχιατρικής (και όχι πολιτικά) μπορεί να ερμηνευθεί. Αφού κατά βάθος ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει, πως διασύρθηκε στην κάλπη – και θα ξαναχάσει – από τον Κυριάκο.

Γεωργαντάς: Το επόμενο διάστημα θα αυξηθεί ο ρυθμός παράδοσης των εμβολίων στη χώρα μας

 

Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων έθιξε το θέμα των «χαμένων δόσεων» και το τι πρέπει να γίνεται σε περίπτωση που ένα ραντεβού για εμβολιασμό χαθεί.

Σταύρος Καλαφάτης: Στην τελική ευθεία μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης

 

«Η Πολιτεία, είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις και στις προθεσμίες που έθεσε για τα έργα της πόλης μας», επισήμανε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) , Σταύρος Καλαφάτης.

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς προκηρύσσει την πρόσληψη πέντε μηχανικών με οχτάμηνες συμβάσεις

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς προκήρυξε την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης εργασίας για οκτώ μήνες για την αντιμετώπιση της ανάγκης του κορωνοϊού - COVID 19.

Το καλύτερο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς στην Αττική

Το καλύτερο συνεργείο του, αυτό που είναι παντώς καιρού, έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς στην Αττική, για να βοηθήσει στην όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών από τα χιόνια.