NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Δωρεάν rapid tests σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς


Για τη διεξαγωγή δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests),
κλιμάκια ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Βεργίδη για το θάνατο του Γιάννη Εμμανουηλίδη


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην νομάρχη Κιλκίς Γιάννη Εμμανουηλίδη. Η πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφήνει αποτύπωμα προσφοράς στο νομό Κιλκίς. Η απώλεια του Γιάννη Εμμανουηλίδη αποδίδει στην έκφραση “δυσαναπλήρωτο κενό” το πλήρες νόημά της. Άνθρωπος με βαθιές κοινωνικές ευαισθησίες και πρωτοπόρα σκέψη αφήνει σημαντικό έργο στο νομό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Υπέροχο διήμερο εθελοντικής δενδροφύτευσης σε Αξιούπολη και Πηγή


Υπέροχο διήμερο εθελοντικής δενδροφύτευσης σε Αξιούπολη και Πηγή

Ένα υπέροχο διήμερο εθελοντικής δράσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου στην Κοινότητα Αξιούπολης, όπου 70 δέντρα φυτεύτηκαν σε Αξιούπολη και Πηγή.

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Νομάρχης Κιλκίς Γιάννης Εμμανουηλίδης


Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Νομάρχης Κιλκίς Γιάννης Εμμανουηλίδης

Έφυγε από τη ζωή νωρίς σήμερα το πρωί, Δευτέρα 11 Απριλίου, στα 72 του χρόνια  ο πρώην Νομάρχης Κιλκίς Γιάννης Εμμανουηλίδης, ο οποίος διετέλεσε επίσης  δήμαρχος  της γενέτειράς του Ανατολής του ν. Ιωάννίνων  καθώς και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων.

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ :Ενημερωτική επιστολή σε Κοινοτάρχες για υποχρεωτικότητα του μέτρου αποψίλωσης – καθαρισμού των ιδιωτικών χώρων

 


Ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου (1η Μαϊου – 31 Οκτωβρίου) το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς απέστειλε επιστολή στους Προέδρους όλων των

«Προς το λαό της Ελλάδας

Σε έναν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα υπάρχει πανστρατιά δυνάμεων 

ΑΡΘΡΟ  ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ  ΦΛΩΡΙΔΗ







Ο φασισμός του Μουσολίνι, χτύπησε την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα. Σήμερα όλοι οι Έλληνες παλαίουμε για τη λευτεριά, την τιμή, την εθνική μας ανεξαρτησία.