NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Παράταση μέχρι το τέλος Ιουνίου για τη ρύθμιση οφειλών του πρώην ΟΕΚ, σε ποιους χαρίζονται χρέη 11 Φεβ 2021


Παρατάθηκε μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), κατόπιν της αρ. 6643/130/1.12.2020 απόφασης του Δ.Σ. του Οργανισμού και της δημοσίευσης της αρ. 50530/2821/03.02.2021 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 458/06.02.2021).

Χατζηδάκης: Έρχεται νέα παράταση δύο μηνών για τα επιδόματα ανεργίας


Την παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για άλλους δύο μήνες προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, μέσω της ΕΡΤ. Πρόσθεσε ότι θα εξακολουθήσουν να δίνονται τα 534 ευρώ στους εργαζόμενους σε αναστολή εργασίας και με τον όρο να μην απολύονται οι εργαζόμενοι. "Η ενίσχυση που έχει δοθεί από την κυβέρνηση ξεπερνά το μέσο όρο της Ευρωπαϊοκής Ένωσης", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συνελήφθη ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών



Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021



Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 (09.00-15.00) στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ. (απέναντι από τη ΧΑΝΘ)

Η μειωμένη συλλογή αίματος που παρατηρείται την τελευταία χρονική περίοδο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και των περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών που οδηγεί στη μειωμένη προσέλευση αιμοδοτών, έχει φέρει τα αποθέματα αίματος σε οριακά επίπεδα. 

Εκσυγχρονισμός και περαιτέρω εξέλιξη της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς



Δελτίο τύπου Α.Ε. Διαχείρισης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς
 
Η Διοίκηση της ΔΙΒΙΠΕΚ αναγνωρίζοντας την αξία της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς ως ένα

Ελένη Μυτικίδου Τσαραμπουλίδου - Ηθικόν... ακμαιότατον!



Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
 
Το γελαστό μελαχρινό κορίτσι, όλο ζωντάνια, γεμάτο κέφι, πάντα αισιόδοξη, με πηγαίο χιούμορ που πήγαζε μέσα από τον καλοπροαίρετο χαρακτήρα σου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 10/2/2021, 8:51 μ.μ.



Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
 

Συνελήφθη χθες (9 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του διαπιστώθηκε να

Με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου



Με το 50% της δύναμής της και με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19 σε ισχύ, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Απάντηση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για θέματα παιδείας


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής1 Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς, Νέας Δημοκρατίας
Επειδή πολύς λόγος γίνεται – και ο νοών νοείτω ποιοι αντιτίθενται για ίδιον πολιτικό όφελος στην μεγάλη αυτή επιχειρούμενη τομή της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας – από τον τομέα Παιδείας της ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Για την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας απαντήσει τελικά; Θέλει να εισάγονται φοιτητές στα Πανεπιστήμια με 1, 2 ή 3 στα 20; Μιλά για την «ελεύθερη εισαγωγή» στα ΑΕΙ. Δηλαδή επιθυμεί την πλήρη ισοπέδωση.

Πεντακάθαρη είναι από σήμερα το πρωί, η αυτοσχέδια χωματερή κοντά στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς



Πεντακάθαρο είναι από σήμερα το πρωί Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, το σημείο του αγροτικού δρόμου που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια χωματερή από ασυνείδητους συμπολίτες μας, λίγα μέτρα πιο πάνω από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου στην Τέχνη Κιλκίς