NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης


Θετικός στον Covid-19 διαγνώστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε.

Μιχάλης Σαρίδης: Θα είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Κώστα Σιωνίδη « Η Παιονία της Προόδου»


Υπογράφει ο Μιχάλης Σαρίδης

Ελεύθερος επαγγελματίας

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Κώστα Σιωνίδη « Η Παιονία της Προόδου». Ζητώ την στήριξη σας.

«Η Παιονία της Προόδου»: Υλοποιούμε με συνέπεια το πρόγραμμα μας


Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης "Η Παιονία της Προόδου"
Η ενασχόληση με τα κοινά και ειδικότερα με τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης αποτελεί πρόκληση και δοκιμασία ταυτόχρονα. Μία επίπονη καθημερινή διαδικασία που απαιτεί σωστές επιλογές, έγκαιρες αποφάσεις, συνεχή προσπάθεια και σαφή προσανατολισμό.

Σε αίθουσα ‘’Βασίλειος Μακρίδης’’ ονοματοδοτήθηκε η Παλαιοντολογική Έκθεση

 

Φίλοι, συνταξιούχοι συνάδελφοι του σπηλαιοερευνητή Βασίλη Μακρίδη αλλά και πολίτες ανηφόρισαν χθες το πρωί στο Κέντρο Προβολής Λόφου Αγίου Γεωργίου και επιβράβευσαν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα την πράξη της Δημοτικής Αρχής να ονοματοδοτήσει την

Πρόσθετη χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής, λόγω ενεργειακής και ουκρανικής κρίσης ζήτησε ο Γ. Γεωργαντάς, στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ


Την πρόσθετη χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσμενείς επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, ζήτησε με παρέμβασή του στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας που έγινε στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

ΝΔ για Καϊλή: Το πρόβλημα είναι της Χαριλάου Τρικούπη

 

Στην κυβέρνηση παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις επιλέγοντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τα εύκολα συμπεράσματα, με το βλέμμα στραμμένο στα στοιχεία που αναμένεται να έρθουν στο φως τις επόμενες μέρες και να αποτυπωθούν στην κοινή γνώμη. 

Mεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες…

 Η


Η σοφή λαϊκή ρήση «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες» παίρνει σάρκα και οστά στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι και δη στο ΠΑΣΟΚ που, με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών και τη νόμιμη επισύνδεση του Νίκου Ανδρουλάκη, τους τελευταίους μήνες είχε σηκώσει στα ύψη τη ρητορική περί δημοκρατικότητας και περί συνταγματικότητας, περί διαφάνειας και λειτουργίας των θεσμών και διάφορα άλλα όμορφα και γλαφυρά.