NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Τα 7 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού



Το ότι ο Α. Τσίπρας και  ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτιστεί με το ψέμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, είναι γνωστό από τα έργα και τις ημέρες τους στην κυβέρνηση, αλλά και από τον τρόπο που ασκούν αντιπολίτευση.  Επειδή όμως ακολουθούν τη γνωστή γκεμπελική τακτική «πες πες κάτι μένει», απαντάμε σημείο προς σημείο στα νέα ψέματά τους.

Επιστρατεύτηκαν τέσσερις ιδιώτες γιατροί. Παρουσιάστηκαν σήμερα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

 

Επιστρατεύτηκαν τέσσερις ιδιώτες γιατροί. Παρουσιάστηκαν σήμερα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Με «φύλλο πορείας» ύστερα από την επιστράτευσή τους από το Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκαν σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στη διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς τέσσερις γιατροί του ν. Κιλκίς για να αναλάβουν εργασία στο ίδρυμα, δεδομένων των έκτακτων αναγκών λόγω της πανδημίας.

Νικητής η ομαδικότητα

 


Ο εκλογικός γύρος των δημαιρεσιών επιβεβαίωσε με τον πλέον θεαματικό τρόπο όχι απλά την ισχυροποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Κυριακίδη αλλά την καθολική αναγνώριση ότι το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’, όπως ονομάζεται η πλειοψηφική παράταξη του Δημάρχου, πορεύεται μακράν πρώτο, απόλυτα συνεπές στις διακηρύξεις του, με ώριμη αυτοδιοικητική συνείδηση – που σπανίζει στις μέρες μας -  έχοντας στο επίκεντρό της τη συλλογική πρακτική.