NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Δια περιφοράς συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Παιονίας την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑΚΤΙΚΗ και ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί την 8η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ημέρα ΤΡΙΤΗ  και μεταξύ των ωρών 10.00 έως 13.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ σε αγροπεριβαλλοντικά μέτρα



Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της αυστηρής τήρησης του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει για την πληρωμή των

Τηλεδιάσκεψη για την αγροτική ανάπτυξη



Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

 

Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί

Κάλεσμα αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας



Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας 

 Οι δύσκολες ημέρες της πανδημίας που διανύουμε με τις κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες που επικρατούν έχουν οδηγήσει σε απόγνωση μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας ανταποκρινόμενο στην αποστολή του και προκειμένου να συνδράμει τους δημότες που χρειάζονται βοήθεια, έχει απευθυνθεί σε εταιρείες Πανελλαδικά ζητώντας να ενισχύσουν με τα προϊόντα τους την προσπάθεια αυτή.

Δήμος Κιλκίς: Μείωση 30% μισθώματος στα σχολικά κυλικεία



Κατά 30% ελαττώνονται τα μισθώματα των κυλικείων στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Εθιμοτυπική επίσκεψη Ένωσης Στρατιωτικών ν. Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς



Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Νικόλαος Χατζηγεωργίου και ο Γεν. Γραμματέας της Νικόλαος Ζησόπουλος.

Παράταση προθεσμίας για τη διόρθωση εγγραφής σε κτηματογραφημένες περιοχές του ν. Κιλκίς



Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά

 Παράταση της προθεσμίας για την διόρθωση, ολικά η μερικά, της ανακριβούς πρώτης εγγραφής σε κτηματογραφημένες περιοχές, προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον «Εκσυγχρονισμό της

Ο Δήμος Παιονίας συναντά τη νέα ψηφιακή εποχή με τη «Γραμμή του Δημότη»

 


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

 

Ένας από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει ο Δήμος Παιονίας είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και να φέρει πιο κοντά τον δημότη δίνοντας λύση στα προβλήματα με τα οποία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος.