NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Δοϊράνη Κιλκίς: Συνελήφθη 46χρονος για εκκρεμές σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης


Συνελήφθη χθες (17 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στον Μεθοριακό Σταθμό της Δοϊράνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Δοϊράνης, 46χρονος ημεδαπός, καθώς κατά την έξοδο του από τη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της Γερμανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, πράξεις που έγιναν το 2017 στην Γερμανία.

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/10/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μια ωραία εκδρομή για αγώνες και δημιουργία νέων φιλιών ήταν η σαββατιάτικη για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που μετέβη στα όμορφα Άνω Πορόϊα για να δώσει φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία του τοπικού Διγενή.

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς


Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνη, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού (50 ευρώ) που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη της Κας Ελευθερίας Κόνιαρη.

Eκβιαζόμενος πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤσιπραςΠριν από λίγες μέρες είχαμε περιγράψει την Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ως έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας. Οι χθεσινές εξελίξεις δικαίωσαν απόλυτα την εκτίμηση αυτή.