NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Νοσοκομείο Κιλκίς: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αδικεί κατάφορα τον κοινό αγώνα υγειονομικών και πολιτών ενάντια στην Covid-19



Ανακοίνωση Νοσοκομείου Κιλκίς

 

Σχετικά με δηλώσεις και δημοσιεύματα που αφορούν το Νοσοκομείο μας, θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: Πρωτίστως οφείλουμε να εκφράσουμε τις

Δωρεά στολών υψηλής προστασίας στα νοσοκομεία του ν. Κιλκίς από συνεργάτες και φίλους του Σ. Παραστατίδη

 


Ανακοίνωση πολιτικού γραφείου Σ. Παραστατίδη

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας και ο νομός μας από τις συνέπειες της πανδημίας, το δίκτυο συνεργατών /φίλων του Στέφανου Παραστατίδη, προσφέρει ως ένδειξη αλληλεγγύης στα νοσοκομεία Κιλκίς, Γουμένισσας και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου στολές υψηλής προστασίας και ειδικές χειρουργικές μάσκες.

Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης πατήρ Λουκάς Λαλόπουλος. Η ταφή του στην Αργυρούπουλη Κιλκίς

 

Ένας ακόμη κληρικός της Μητροπόλεως Λαγκαδά έφυγε από κοντά μας, χτυπημένος από τον κορονοϊό. Ο αρχιμανδρίτης π. Λουκάς Λαλόπουλος, ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Κάηκαν τα ξημερώματα ολοσχερώς δυο καταστήματα στην πλατεία Ευρωπού

 ΠΗΓΗ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΚΙΛΚΙΣ

Ολοσχερώς καταστράφηκαν δυο ισόγεια καταστήματα στο κέντρο του Ευρωπού, από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Γεωργαντάς στο Newsbomb.gr: Μέσω του gov.gr η διαδικασία για το εμβόλιο του κορονοϊού



Πηγή: www.newsbomb.gr
 
Συνέντευξη στον Γιώργο Μιχαηλίδη
 
Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και τις νέες υπηρεσίες που

Το Θωμά Χανοζίδη θρηνεί η κοινωνία του Κιλκίς



Βαθιά θλίψη έχει γεμίσει την κοινωνία του Κιλκίς η είδηση της ξαφνικής απώλειας του αγαπητού σε όλους Θωμά Χανοζίδη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Βαρελόφρονες», από κορωνοϊό.