NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται τα γυρίσματα ταινίας στη λίμνη Δοϊράνης

ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη 11.2.21 και πρόκειται να ολοκληρωθούν την Τρίτη 23.2.21 τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στην ευρύτερη περιοχή της Δοϊράνης.

Κιλκίς: Εισήγηση με τίτλο "Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της στον 21ο αιώνα"



Δελτίο τύπου Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"


Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21 με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην επόμενη εισήγησή μας. Πληροφορίες παρατίθενται παρακάτω:

"Ξενοφώντα Στεργιάδη, θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης σου θυγατέρας"



Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
 

Ως Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον κ. Ξενοφών Στεργιάδη, για την απώλεια της αγαπημένης του θυγατέρας.

Κοινοτητα Γουμένισσας: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΟΙ

 

Η Κοινότητα Γουμένισσας, συνεχίζοντας με διάθεση να αξιοποιήσει ό,τι παλιά και φθαρμένα αντικειμένα υπάρχουν στις αποθήκες του δήμου, επισκεύασε και τοποθέτησε ακόμη περισσότερους μικρούς κάδους απορριμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Γεωργαντάς: Υπερδεκαπλασιάστηκαν, μέσα στο 2020, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με το Δημόσιο

 


Έτος – σταθμό αποτέλεσε το 2020 για την διασύνδεση μεταξύ μητρώων και υπηρεσιών του Δημοσίου και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας. Όπως προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου

Δωρεά αναπνευστήρων από το Δήμο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

 


Με τη διάθεση αναπνευστήρων, Bipap και υγειονομικού υλικού ολοκλήρωσε σήμερα τη δωρεά του στο Γενικό Νοσοκομείο ο Δήμος Κιλκίς.