NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Συλλυπητήρια 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς για την κοίμηση του Μητροπολίτη Κιλκίς Εμμανουήλ

 


Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους για την κοίμηση του Μητροπολίτη Κιλκίς Εμμανουήλ.

«Όταν θυσιάζεται η αλήθεια στο βωμό των εντυπώσεων»



Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Αντιδήμαρχος οικονομικών δήμου Παιονίας
 
Για μία ακόμη φορά η πολιτική αντιπαράθεση, για τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου αλλά και κάποιων μεμονωμένων ατόμων που συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο, περιχαρακώνεται στην ιδιοτέλεια, στη συκοφαντία και στην ανυπαρξία επιχειρημάτων.

Συνελήφθη από Παίονες αστυνομικούς ημεδαπός άνδρας για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθη χθες (1 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Ακύλα» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Με αμείωτο ρυθμό η υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας από την Π.Ε. Κιλκίς

 


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς

 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων των οποίων η αρμοδιότητα περιήλθε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κιλκίς με τον Ν.4555/18 (μίσθωση μηχανημάτων), παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αντιπλημμυρική “θωράκιση” και προστασία.

Χαρακτηρισμός σχολικών μονάδων ως πρότυπων ή πειραματικών — Μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της εκπαίδευσης στο Νομό Κιλκίς

 


Μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, θα αποτελέσει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος στην πρόσκληση για τον χαρακτηρισμό σχολικών μονάδων ως πρότυπων ή πειραματικών, την οποία δημοσίευσε χθες το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κλειστές λόγω πένθους όλες οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, στο Δήμο Κιλκίς

 


Κλειστές θα είναι σε ένδειξη πένθους -με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη - την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας και ταφής του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, των οποίων η έδρα βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς.



Ενιαία και ισχυρή εκπροσώπηση των αγροτών μετά από παρέμβαση Λιβανού

 


Δελτίο τύπου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 

Οι πρωτοβουλίες του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου

Ο Α. Βεργίδης ευχαριστεί θερμά γιατρούς, προσωπικό και διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς



Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
 
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Ορθοπαιδικής Κλινικής, για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα, καθώς και για την

ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ για την εκδημία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ



Η είδηση της Κοίμησης του Μακαριστού μας Μητροπολίτoυ Kυρού ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μας γεμίζει θλίψη.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μητροπολίτη Κιλκίς Εμμανουήλ

 


Δήλωση Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά 
«Εκφράζω τη βαθειά μου θλίψη για την κοίμηση του Ποιμενάρχη μας, του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ. Ο Ιεράρχης, χαρακτηρίστηκε για την αγάπη του για τον τόπο μας, τη σημαντική κοινωνική προσφορά του, το πλούσιο έργο του σε πνευματικό επίπεδο.

Την Τετάρτη η κηδεία του Μητροπολίτη Κιλκίς Εμμανουήλ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ὁ Τοποτηρητής
† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος


Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Πολυανῆς καί Κιλκισίου μέ θλίψη καί συντριβή ἀναγγέλλει τήν πρός Κύριον ἐκδημία τοῦ μακαριστοῦ Ποιμενάρχου της Μητροπολίτου κυροῦ Ἐμμανουήλ. Αἰτία τοῦ θανάτου δέν ἦταν ὁ covid-19, ὅπως ἀπέδειξαν τά τέσσερα μοριακά τέστ πού ἔκανε ἀλλά ἡ ἀνακοπή τῆς καρδιᾶς. 

"Καλό σου ταξίδι παππού Ανέστη..."



Δελτίο τύπου Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα
 

 

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 80 ετών, ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, αγνός φίλαθλος του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα και επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Νικολαΐδης Ανέστης.