NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Στην τελικη ευθεία μπαίνει η λειτουργία ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κιλκίς.





Εξι (6) νοσηλεύτριες    του  νοσοκομείου  Κιλκίς  εκπαιδεύονται απο  σήμερα 

στο    νοσοκομείο  ΑΧΕΠΑ  για  την    Μ.Ε.Θ  Κιλκίς.

Η  κυβέρνηση  Μητσοτάκη  και  η  καλή συνεργασία  των  τοπικών  θεσμικών  φορέων, Διοικητής  νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανδρίτσος  και ο  υπουργός  κ.  Γεωργαντάς  παράγουν  έργο  για  το 

Τιμητική ονοματοδοσία της σχολικής βιβλιοθήκης Νέας Σάντας σε ‘’Όλγα Βασιλοπούλου’’

 



Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννης Χατζηαποστόλου εκπροσώπησε το Δήμαρχο Κιλκίς στην τιμητική εκδήλωση ονοματολογίας της σχολικής βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σάντας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου, ελάχιστες ημέρες πριν από την εκπνοή της σχολικής χρονιάς.

Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων ‘’Νηρέα’’ από το Δήμαρχο Κιλκίς και την Πρόεδρό του Μαρία Μασμανίδου – Τσάβαλου

 


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με την Πρόεδρο του ‘’Νηρέα’’ Μαρία Μασμανίδου – Τσάβαλου εγκαινίασαν χθες το απόγευμα τις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’ Νηρέας’’  που μεταφέρθηκε και θα λειτουργεί εφεξής επί της οδού Βενιζέλου 88 στο Κιλκίς.

Δίπλα στους αγρότες που επλήγησαν από την θεομηνία ο ΥπΑΑΤ Γιώργος Γεωργαντάς

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις η καταστροφή της παραγωγής είναι καθολική

Δίπλα στους αγρότες που επλήγησαν από τη θεομηνία σε περιοχές της Β΄ Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 24.6.22 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.