NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Ανδρέα Βεργίδη προς Γιώργο Ξανθό


Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, Γιώργο Ξανθό, στο οποίο αναφέρει:

Η Ν.Παπαδοπούλου υπεύθυνη έρευνας και καινοτομίας της ΟΝΝΕΔ


Η Ν.Παπαδοπούλου υπεύθυνη έρευνας και καινοτομίας της ΟΝΝΕΔ – ΜΑΧΗΤΗΣ

Η καταγώμενη από την Τέρπυλλο Νατάσα Παπαδοπούλου ορίσθηκε υπεύθυνη έρευνας και καινοτομίας του νέου εκτελεστικού γραφείου από τον πρόεδρο της Παύλο Μαρινάκη σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ.

Δήμαρχος Κιλκίς: Στηρίζουμε την τοπική αγορά


Το δικό του μήνυμα με το άνοιγμα της αγοράς στέλνει με ανάρτησή του ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, ζητώντας από τους δημότες τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Συνεχή μέτρα πρόληψης και θωράκισης στον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς

Συνεχή είναι τα μέτρα πρόληψης και η προσπάθεια θωράκισης από τον κορονοϊό στον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς και η σοβαρή αυτή αντιμετώπιση έχει θετικά αποτελέσματα.

Όταν σπάει η σιωπή...



Της Γεωργίας Κολεσιώτου
 

Η ανοδική πορεία που χαρίζει χαμόγελα, πολλές φορές κρύβει πίκρα, πόνο και δάκρυ. Αυτό επιβεβαιώνεται με την δήλωση της Σοφίας Μπεκατώρου που με σθένος και αποφασιστικότητα, κατήγγειλε όσα αρνητικά βίωσε.

Συνέλαβαν 4 άτομα για παράνομη ανασκαφή στο Κιλκίς



Συνελήφθησαν χθες (19 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της

Επανεκκίνηση για λιανεμπόριο στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς



Επιτρέπονται οι δραστηριότητες πώλησης εμπορικών και βιομηχανικών ειδών στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, υπό το πρίσμα της επανεκκίνησης του μεγαλύτερου φάσματος του λιανεμπορίου στο σύνολο της επικράτειας, από την περασμένη Δευτέρα.

Τηλεδιάσκεψη Διευθυντών Εκπαίδευσης με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ



Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 


Απρογραμμάτιστη τηλεδιάσκεψη - ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20.01.2021 και ώρα 15:00, με την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΑΙΘ. Συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης της περιοχής αρμοδιότητάς τους. 

Τι λέει η ΔΕΥΑ Παιονίας για την πολιτική χρέωσης του νερού



Δελτίο τύπου ΔΕΥΑ Παιονίας


Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας στις 12-1-2021 (Δείτε ΕΔΩ), γνωστοποιούμε στους δημότες τα κάτωθι: