NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Συμμετοχή του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς σε Αγώνα Ιππικής Αντοχής στην Κατερίνη


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Αθλητές και αθλήτριες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς συμμετείχαν στον Αγώνα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη στις 18 Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη. Από τους 5 αθλητές του Κιλκίς που αγωνίστηκαν, οι 4 ήταν Παίδες Αθλητές, κάτι που κάνει αισιόδοξο το μέλλον του αθλήματος.

MED-QUAD: Η Επιμορφωτική Κιλκίς και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας έδωσαν φωνή στο όραμά τους για το ρόλο της ανώτατης εκπαίδευσης


Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) κέντρισε το ενδιαφέρον της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας με τη συμμετοχή του στο έργο MED-QUAD.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), εταίρος του έργου «MEDiterranean Quadruple helix Approach to Digitalization» (MED-QUAD) και η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-ΚΔΒΜ (Επικεφαλής Εταίρος του έργου), συμμετείχαν για

Κιλκίς: Λειτουργία σχολής διαιτησίας για την περίοδο 2022-2023


Σας ενημερώνουμε ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για την περίοδο 2022-2023.

Νέα διάκριση του Χνιτίδη του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στον Γύρο της λίμνης των Ιωαννίνων


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το Ioannina Lake Run 2022 πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες 5, 10 και 30χμ. να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία με δρομείς από όλη την Ελλάδα να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις αποστάσεις.

Στηρίζουμε τους αγρότες και την ελληνική περιφέρεια.

 Απαλλάσσονται και για το 2022, από το τέλος επιτηδεύματος, οι κατά κύριο επάγγελμα γεωργοί, κτηνοτρόφοι και παράκτιοι αλιείς


 


20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς: Το ταξίδι της χαράς ξεκινά!

 


Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Κουκλοθεάτρου και της Παντομίμας στο Δήμο Κιλκίς,

 η εποχή με τα γλυκά χρώματα του φθινοπώρου που δίνει ζωή  στα όνειρα των παιδιών απλώνοντας μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους παραμυθένιες παραστάσεις, στολισμένες με τα μαγικά σύνεργα της τέχνης του κουκλοθεάτρου.