NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Δήλωση Γ. Γεωργαντά, με αφορμή την ημέρα εθνικής μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Δήλωση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, με αφορμή την ημέρα εθνικής μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Εξαρθρώθηκε από Παίονες αστυνομικούς, εγκληματική ομάδα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό


 

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην λαθρεμπορία καπνικών προϊόντων. 

Ο Δήμος Κιλκίς ύψωσε τιμητικά τη σημαία του Πόντου


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στις ματωμένες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εξακολουθεί να πληγώνει τη μνήμη. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι

Ανοιχτό με ελεγχόμενη πρόσβαση το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς

Γήπεδο κιλκισιακού! Instagram posts - Picuki.com
Με περιοριστικούς όρους στην πρόσβαση αθλούμενων και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας έναντι της Covid – 19 επαναλειτουργεί από σήμερα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς.

Μοιράστηκαν tablets στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κάλεσε το πρωί στο γραφείο του Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων και τους παρέδωσε ψηφιακό εξοπλισμό (tablets) με σκοπό την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου. 

Τα νέα του Δήμου Παιονίας, Δευτέρα 18/05/2020, 10:45 μ.μ.


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εμφιαλωμένα νερά στον καταυλισμό Ρομά
Εμφιαλωμένα νερά μοίρασε ο δήμος Παιονίας στου διαμένοντες στον καταυλισμό των Ρομά στην Αξιούπολη την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Αντίστοιχη παράδοση έγινε και πριν 3 εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των κατοίκων από την πανδημία του Covid-19.

19 ΜΑΪΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

ΚΑΜΙΑΝ ΚΙ ΑΝΑΣΠΑΛΩ,