NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ευχαριστήριο Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ


Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ, ευχαριστεί θερμώς:
α. Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την αποστολή μεγάλης ποσότητα τροφίμων (κοτόπουλα, τυρί, κασέρι και γάλα).
β. Τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη και την Δημοτική Αρχή, η οποία σε συνεργασία με Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, συγκέντρωσε ικανή ποσότητα διάφορων τροφίμων (περίπου 50 κιβώτια).

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων, από την Τετάρτη 06-05-2020 μέχρι και την Παρασκευή 08-05-2020 και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη ένας ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Συνελήφθη χθες (4 Μαΐου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 

Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς - Τηλεφωνικός Κατάλογος ...
Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση όσον αφορά πρόσθετα μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εθελόντρια του κυρία Ανθούλα Ναούμη για τη δωρεά 300 ευρώ αντί στεφάνου, εις μνήμη της εθελόντριας και αγαπημένης της φίλης Φερενίκης Μήτσιου."

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση μεταναστών στο Σ.Σ. Μουριών

Ξενοδοχείο DIMITRA PALACE MOURIES 4* (Ελλάδα) | iBOOKED

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με πρόταση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στη σημερινή διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ψήφισμα διαμαρτυρίας σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση μεταναστών στην ξενοδοχειακή μονάδα "Θεά Δήμητρα" του Σ.Σ. Μουριών. Το εγκριθέν ψήφισμα, που απασχόλησε την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του σώματος, έχει ως εξής: