NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "" Κάποιοι στα πανεπιστήμια, στον συνδικαλισμό, στη γραφειοκρατία δυσανασχετούν με τις αλλαγές. NA Μια <<ελίτ>> απρόθυμων που έκανε τη στασιμότητα 2η φύση της ...με τον ΣΥΡΙΖΑ ουρά της. Μητσοτάκης ήρθε για να προχωρήσουν τα πράγματα. Η Ελλάδα ανεβαίνει επίπεδο. @Stergiou_G"

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης )



Δελτίο τύπου Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά
 

 

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νίκη Τσούμα, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και διευθυντικά στελέχη.

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και κείμενο που λέει "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ n ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Έρχεται Νομοσχέδιο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς"

Ενίσχυση φωτισμού σε 28 χωριά του Δήμου Κιλκίς



Την ενίσχυση του φωτισμού κοινοτικών, ως επί το πλείστον, οδών προώθησε σε ικανοποιητικό βαθμό η Διοίκηση του Δήμου επεκτείνοντας με την τεχνική συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ το δίκτυο των ηλεκτροφωτισμών.

Κατάρτιση και πιστοποίηση μελών Εθνικού Μητρώου Φορτοεκφορτωτών» με εκπαιδευτικό επίδομα 750,00€

 


Το ΚΔΒΜ 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. ενημερώνει το ευρύ κοινό ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στη Δράση «Κατάρτιση

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Αδάμ Ρεγκούζα


Φωτογραφία από το αρχείο της Γνώμης. Ο Αδάμ Ρεγκούζας στο Κιλκίς
σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Αδάμ Ρεγκούζα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Η απώλεια του Αδάμ Ρεγκούζα, πρώην συναδέλφου στα κοινοβουλευτικά έδρανα, προκαλεί αισθήματα θλίψης. Υπηρέτησε με συνέπεια τη χώρα και τους συμπολίτες του, είτε ως βουλευτής Νέας Δημοκρατίας της Β' Θεσσαλονίκης από το 1996 έως το 2009, είτε από την κυβερνητική θέση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών την περίοδο 2004-2005. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».