NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Κυριακίδης: Εύγε στον Γεωργαντά

Αποτέλεσμα εικόνας για Kyriakidhσ Γεωργαντάς

Σε συγχαρητήριο μήνυμά του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, τονίζει για την υπουργοποίηση του Γιώργου Γεωργαντά τα εξής:
«Το Κιλκίς έχει συμμετοχή στην κυβέρνηση της χώρας. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο  Πρωθυπουργός  όρισε ως Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον  βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά. Η τιμή είναι μεγάλη, ανακλάται στον τόπο μας και με την πολιτική αξιοποίηση του ανδρός αναγνωρίζεται το σοβαρό νομοθετικό και πολιτικό του έργο.
Συγχαίρω τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει στη νέα κυβερνητική του αποστολή βάζοντας γερά θεμέλια για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και των επενδύσεων προς όφελος της αναπτυξιακής τροχιάς της χώρας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών της.
Ευελπιστώ, όπως και οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς, ότι συμμετοχή του Κιλκισιώτη Υφυπουργού στην κυβέρνηση θα προσδώσει προστιθέμενο κύρος στην περιοχή μας και θα σταθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξαναπάρει τη θέση που δικαιούται και της αξίζει.» 

Γιορτή Καλαμποκιού στο Σ.Σ. Μουριών


Γιορτή ντολμά στην Ευρωπό Παιονίας


Ο Αίας Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στην πόλη της Καβάλας


Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεαρών

Γ.Α.Σ. Κιλκίς: Ρεκόρ για την Βασιλική Καραμανίδου και εμπειρία για τον Σταμάτη Παρασκευά


Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Ο Βόρειος Όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 διεξήχθη το

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/7/2019)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κολύμβηση όλο το Καλοκαίρι

Ο Αστυνόμος Ρεξ του Κιλκίς ξαναχτύπησε (Video)



Συνελήφθη χθες (15 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίστηκε καλά κρυμμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματος, ποσότητα κάνναβης βάρους 55,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.